Programok

A Veszprém Aréna téli programajánlója


A Veszprém Aréna téli programajánlója (2018.11.22. - 2018.12.28.)

Télen is izgalmas koncerteket kínál a Veszprém Aréna. Tekintse meg az aktuális rendezvénykínálatot! Bővebben Rövidebben

 
Lássuk hát idén mit hoz a Mikulas??!!


Egy dolgot biztos!

Immáron harmadszor hoz el nekünk 
7 magyar és 1 külföldi sztárt RETRONIC fesztivál formájába becsomagolva!!


Időpont: 2018. december 08.

Fellépők:

★ Dr. Alban ★ Krisz Rud ★ Mr. Rick ★ Csordás Tibi (Fiesta) ★ Ámokfutók ★ O.G.Duck (HipHopBoyz) ★ Groovehouse ★ DJ Náksi ★ BANDJ

Jegyárak:

Normál jegy: 4.990 Ft
VIP jegy: 9.990 Ft

Jegyek vásárolhatók a Tourinform Veszprémben (Óváros tér 2., tel.: 88/404-548) és a Turisztikai Információs Ponton (Kossuth utca, tel.: 20/342-2580).

Online jegyvásárlás: www.jegy.hu

A Normál jegy vásárlása feljogosítja tulajdonosát a III. Retronic Fesztiválra való belépésre. A jegy a küzdőtérre, az emeleti és földszinti, illemhelyiségek, földszinti vendéglátó egységekre és a dohányzórész használatára jogosítja fel tulajdonosát. Továbbá a O szektortól az F szektorig található lelátók ülőhelyeik használatára is vonatkozik. (O szektor, P szektor, R szektor, A2 szektor, B2 szektor, C2 szektor, D2 szektor, E1 szektor, F szektor) Jegyeink nincsenek hozzárendelve a lelátókon található ülőhelyekhez. A szektorok és a küzdőtér közötti átjárást megengedett.

VIP jegyek: Külön VIP-beléptetés, elkülönített VIP-terasz, kitűnő rálátással a színpadra! VIP jegyeink elérhetők 9.990 Ft-ért!

Bővebb információ itt: https://www.facebook.com/RetronicFesztival/

 

Egyedülálló tánc show az egész család számára. Életre kel a történelem az Experidance előadásában.

Egyes jelenetekben akár százan is táncolnak majd egyszerre a színpadon az Experidance Ezeregyév Generációk előadásában, december 21-én este a Veszprém Arénában

A nagyszabású produkció a társulat bemutatkozó előadásának, az Ezeregyévnek a látványos újrateremtése. Az előadás egy időutazás, ahol a Teremtő Ádámot és Évát vezeti végig a magyar történelem évszázadain. A mostani előadásban az egyes szerepeket az évek során alakító táncművészek sorra a színpadra lépnek majd, sok Éva, sok Ádám, több Lucifer, angyalkák és ördögök láthatók majd.

Az előadás azonban nem csak ezért különleges: ez volt az országban az első néptánc alapokra helyezett egész estés műsor. Története és cselekménye van, táncban kifejezve. Román Sándor – az előadás rendezője és koreográfusa- az ExperiDance-szel, az előadás bemutatóján egy új műfajt teremtett, ami azóta is estéről-estére nézők százait, ezreit ülteti le a nézőtérre, Magyarországon és a nemzetközi porondon egyaránt.

Jegyek: experidance.hu, jegy.hu, jegymester.hu, Veszprém Aréna jegypénztár, Tourinform Iroda Veszprém

Pozsgai Zsolt és Szomor György alkotása tökéletesen illeszkedik a nagy musicalek sorába: világhírű történet, fülbemászó zenével fűszerezve - melynek olykor franciás, olykor latinos ritmusa nagyszerűen idomul a darab hangulatához - látványos díszlet és remek szereposztás.

Időpont: 2018. december 28. 19:00

Leírás:

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát. Hosszú éveket tölt börtönben, amikor egy ismeretlen börtöntárs halála révén megszökhet – és egyben birtokosa egy csodálatos vagyonnak is. Elindul tehát, mint Monte Cristo grófja, hogy bosszút álljon megnyomorítóin. A párizsi elit azokból áll, akik őt annak idején bebörtönöztették. Köztük valamikori menyasszonya, és annak fia. A gazdag gróf nem válogat az eszközökben – de vajon meddig tud elmenni bosszúvágyában? Mikor jön el az idő, amikor már érzelmei megakadályozzák a teljes leszámolást?

Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély – minden együtt a színpadi műben, ahogy Dumas örökérvényű regényében is. Szomor György dalaival igazi musicalként mutatkozik meg a klasszikus alkotás.


Zenéjét szerezte, dalszövegek:
Szomor György
Alexandre Dumas regénye alapján írta:
Pozsgai Zsolt

 

Cím: 8200 Veszprém, Külső-Kádártai u.
Esemény időpontja:2018.11.22. - 2018.12.28.
Szervező neve: Veszprém Aréna
Szervező címe: 8200 Veszprém, Külső-Kádártai út
Szervező tel.: +36 20 470 5222
Szervező E-mail: benyikalman@veszpremarena.hu
Szervező Weboldal: http://www.veszpremarena.hu
Iratkozzon fel hírlevelünkre!