Aktualitások

A veszprémi Chianti Étterem nyerte el a 2015-ös Rozmaring-díjat


A veszprémi Chianti Étterem nyerte el a 2015-ös Rozmaring-díjat

Martonosi Zsolt ügyvezető vette át a Virágos Magyarországért mozgalom által szervezett gálán a Chianti Étterem által elnyert Rozmaring-díjat a Vigadóban, Budapesten. Bővebben Rövidebben

A veszprémi Chianti Étterem a kiemelkedő gasztronómiai kínálatáért és a környezet harmóniájának megteremtéséért vehette át a rangos kitüntetést október 21-én.

A Magyar Turizmus Zrt. 2006-ban hozta létre a Rozmaring Díjat. A díj odaítélésének alapfeltétele, hogy a vendéglátóhely olyan településen legyen, amely benevezett a Virágos Magyarországért környezetszépítő versenybe. A Rozmaring Díj elnevezés egyrészt utal arra, hogy az elismerésnek a gasztronómiához is köze van, hiszen a rozmaring a magyar konyha egyik kedvelt fűszernövénye is. A díjat azok a vendéglátóhelyek kaphatják meg, amelyeknek éttermi kínálata magas színvonalú, és ezzel párhuzamosan környezetük rendezettsége, növényekkel és virágokkal való díszítése különösen igényes.

Az elismerést minden turisztikai régióból évente csak egy étterem kaphatja mag. A díjak odaítélésre a Magyar Turizmus Zrt. Regionális Marketing Igazgatóságai tesznek javaslatot.

Cím: Chianti Étterem
E-mail: info@chiantietterem.hu
Telefonszám: +36 88 410 385
Honlap: http://www.chiantietterem.hu/