Programok

ÁLLATKERTEK ÉJSZAKÁJA


ÁLLATKERTEK ÉJSZAKÁJA (2019.08.30.)

Látogasson el a Veszprémi Állatkertbe augusztus 30-án, ha betekintést szeretne nyerni lakóik titkos éjszakai életébe! Bővebben Rövidebben

Az elmúlt évek nagyszabású fejlesztéseit követően ez évben a Veszprémi Állatkert is részt vesz az Állatkertek Éjszakája programon.

Időpont: augusztus 30. péntek 21:00 óráig

Belépők: Normál belépőjegy árakon látogatható. A megváltott jegyek egyszeri belépésre jogosítanak. A hosszabbított nyitvatartás ideje alatt a bérletek is érvényesek.

Látogasson el az Állatkertbe az Állatkertek Éjszakáján, ha látni szeretné az Állatkert másik arcát, és betekintést szeretne nyerni lakóik titkos éjszakai életébe, megfigyelni ahogy az állatok nyugovóra térnek. Tegyen egy kellemes esti sétát a Veszprémi Állatkertben, és ne felejtse otthon a zseblámpáját sem, de kérjük ügyeljen arra, hogy a zseblámpa fényével ne zavarja a pihenő állatokat, mert nincsenek hozzászokva az erős megvilágításhoz.

A Dinó park kapuja is nyitva várja. Fedezze fel a rémisztő T. rexet és társait. Az Állatkert lakóiról a Madárröpdében és a borjúfókák medencéjénél állatgondozók fognak érdekességeket mesélni az érdeklődőknek.

A gasztronómiai ínyencségekről a Dinó parki büfé és az Afrika-szavanna játszótér melletti büfé fog gondoskodni.

A veszprémi lakosok lakcímkártyájukat vigyék magukkal, ugyanis 19:00 órától a Gulya-dombi bejáratnál meglepetéssel készülnek számukra.

A Gulya-dombi pénztár nyitvatartása: 9:00-20:30-ig.

Az Állatkertek Éjszakája program kizárólag csak a Gulya-dombi területet érinti, ezért az alsó terület 19:00 órától az aluljárónál lezárásra kerül. A lezárást követően a Gulya-dombi területről nincs lehetőség a Fejes-völgyi területre való lejutásra, így aki a lenti területen parkolt, 19:00 óráig el kell hagynia az Állatkert területét. Aki szeretne részt venni a programon, mindenképpen javasolják, hogy a Gulya-dombi területen parkoljon le.

A Veszprémi Állatkert látogatói útjain közvilágítás nincs kiépítve, ezért mindenképpen javasoljuk, hogy zseblámpát vigyenek magukkal.

Cím: 8200 Veszprém, Kittenberger u. 17.
Esemény időpontja:2019.08.30.
Szervező neve: Veszprémi Állatkert
Szervező címe: 8200 Veszprém, Kittenberger K. u. 17.
Szervező tel.: +36 30 699 0870
Szervező E-mail: info@veszpremzoo.hu
Szervező Weboldal: http://www.veszpremzoo.hu