Programok

Amistat a Papírkutyában


Amistat a Papírkutyában (2021.10.29. - 2021.10.31.)

Az Amistat nevű együttes ad koncertet október 29. 30. és 31-én a Papírkutyában! Bővebben Rövidebben


Az élet szeretete a világ felé a srácok vérében van. Németországban születtek cseh anya és ausztrál apa fiaiként. Jan és Josef fiatal éveiket Olaszországban, majd később Melbourne-ben töltötték. Előszőr a szeretet miatt.

Majd belevágtak zenei karrierjükbe, „Amistat” néven.

Amely, katalán nyelven a ’barátságot’ jelenti. Barátok, testvérek - Josefre és Janra mindkettő igaz.

Nagyon különbözőek mégis kiegészítik egymást az éneklés és az üzeneteik átadása során. A közönséggel és más zenészekkel való kapcsolatuk teszi az Amistat-ot annyira szerethetővé.

Sokszor utalnak arra mit éltek át és mit értek el - valamint, hogy mit nem.

Élőben érezni igazán varázsukat.

Az ausztrál Sons of the East oldalán a fiúk 2019-ben nyolc hét alatt 49 koncertet adtak 15 országban. Zenéjük leginkább a kult-folk-duo, Simon és Garfunkel modern változatára emlékeztet. Josefre és Janra különösen nagy hatással voltak az olyan művészek, mint Ben Howard, Kings of Convenience és Kodaline.

A 2016-ban kiadott debütáló albumukkal, a Parley-val bejárták Ausztráliát és Európát és olyannyira elnyerték Tash Sultana énekesnő, vagy épp a Sheppard zenekar tetszését, hogy azonnal előzenekarként léphettek fel előttük.

Az érkező ötödik EP-jük „Still Alive” címmel, az év végén fog megjelenni.

Ez a kislemez tisztelgés a világ előtt és a megkezdett szeretet folytatása, valamint figyelmeztet arra, hogy még a nehéz időkben is emlékezzünk a jóra. A testvérek ezzel teret szeretnének adni, az érzéseknek és megerősíteni minket.
 

Cím: Veszprém Szabedság tér 9
Esemény időpontja:2021.10.29. - 2021.10.31.
Szervező neve: Veszprém 2023 Európa Kulturális Fővárosa
Szervező E-mail: info@2023veszprem.hu
Szervező Weboldal: http://2023veszprem.hu