Programok

Anyák napi hétvége a Kalandhegyen


Anyák napi hétvége a Kalandhegyen (2021.05.01 09:00 - 2021.05.02 17:00)

Május elsején és másodikán minden édesanya, nagymama, dédnagymama, aki a családjával ellátogat hozzájuk, ingyen libegőzhet! Köszöntsék együtt az édesanyákat. Bővebben Rövidebben

Emellett kiváló alkalom, hogy ne csak télen élvezzék a természet adta kikapcsolódási lehetőségeket, hanem tavasszal, nyáron is.

Friss levegő, napsütés, kellemes meleg vár mindenkire, a hosszú tél és bezártság után.

Milyen egyéb attrakciók várnak a Kalandhegyre látogatókra?

Normál nyári üzemrend szerint várják a vendégeket, az Audi főbejáratnál, ahonnan az Audi e-tron felvonóval lehet feljutni a hegytetőre. A főbejáratnál ingyenesen igénybe vehető légvár, mászófal, és trambulin várja a gyerekeket, a Kemencés Falatozó pedig a kicsiket és nagyokat finom falatokkal. A hegytetőn nyitva lesz a Cafe506, ami a Bakony legmagasabban lévő kávézója a Kőrishegytől a Gerecséig terjedő csodálatos panorámával. A kávézó mellett az újonnan nyílt játszóterüket vehetik birtokba a gyerekek. A kávézótól nem messze az Ámos-hegyi kilátóból lehet gyönyörködni a panorámában, ahonnan a Papod hegy és a Balaton is jól látható. A hegytetőről indul a Kalandösvényük le a völgybe, az Audi e-tron négyüléses felvonó völgy állomásához. Mindenkinek javasolják ezt az útvonalat, kiváló túrázási lehetőség kicsiknek és nagyoknak. Kutyával is ajánlott könnyű túra, de babakocsival nem lehet rajta közlekedni. Javasolják a túracipő vagy sportcipő viselését, kisbaba esetén pedig a babahordozót.

Milyen járványügyi szabályokat kell betartani?

A területen a kormányrendeletben meghirdetett szabályokat kell betartani. Fontos tudni, hogy a felvonó kötött pályás tömegközlekedésnek minősül, tehát azon utazva kötelező a maszk viselése. Valamint kötelező a zárt terekben, illemhelyen, kávézóban is viselni. A teraszokon szabadon fogyasztható étel és ital. A vendégekkel közvetlenül kapcsolatba kerülő kollégák maszkot viselnek (felvonó műszaki személyzete, vendéglátó létesítmények személyzete). A extra kézfertőtlenítőket helyeztek ki, a felvonó ülőszékeit is folyamatosan takarítják.

Cím: 8413 Eplény, Malomvölgyi út 1/A
Esemény időpontja:2021.05.01 09:00 - 2021.05.02 17:00
Szervező neve: Kaland Hegy Eplény
Szervező címe: 8413 Eplény, Veszprémi út 68/A
Szervező E-mail: laszlo.mark@siarena.hu
Szervező Weboldal: http://kalandhegy.hu/