Programok

Apey a Papírkutyában


Apey a Papírkutyában (2020.11.10.)

Áron András ‘Apey’ neve kevesek számára cseng ismeretlenül (LAZARVS, Apey & the Pea, Trillion, ex-Neck Sprain, ex-Grand Mexican Warlock), első önálló albuma, a 2010-ben megjelent Feathers, Black Flowers, amely a gyermekkorát tükrözi. Bővebben Rövidebben

Időpont: 2020.11.10. 20:00, kedd

 

Az album megjelenése óta Andris 2016 májusában mutatta be új lemezét, a Foxes-t. Az albumon tizenegy dal kapott helyet, melyeket személyes érzései, alvás zavara és belső problémái ihlettek. A lemez megjelenése után belföldi turnéra indult az Anna & the Barbies-sal. 2017-ben megjelent harmadik nagylemeze a Stranger, amely a legsikeresebb lemeze lett. 2018-ban a Margaret Islanddal turnézott és nyáron fellépett Magyaroszág legnagyobb fesztiváljain. 2018 szeptemberében meghívást kapott a Lollapalooza fesztiválra Berlinbe. 2019-ben fellépett Groningenben a Eurosonic showcase fesztiválon. 2019 februárjában kiemelkedő dalszerzői teljesítményeiért, sokoldalú hangzás világáért díjazta az Artisjus az év junior dalszerzőjeként. 'Kevés olyan sokoldalú dalszerző szaladgál a világban, aki egyszerre több műfajban, önazonosan, egyedi saját hanggal és hiteles üzenettel megállja a helyét. Áron András dalaiból árad az a fajta erőlködésmentes attitűd, ami segít elhinni: zenei mondanivalója egyetemes, dalszövegei mélyről merítenek, de mégis egyszerűséget hordoznak. Legfőbb erénye a tiszteletreméltó és inspiráló bátorság, a kompromisszumok nélküli művészi hang, az őszinteség önmagáról és világnézetéről.' 2020 őszén jelenik meg negyedik nagylemeze, a 'Book of Changes' melyről az első single 'Nothing At All' címmel jelent meg 2019 októberében, a második ‘Truth About Supermarkets’ januárban és ‘Blue Veins’ című dala pedig áprilisban.

A koncertek díjmentesen látogathatók.
A koncertek előtt és után a helyszínen vacsorázhatnak is. A konyha 22 óráig tart nyitva.
A szervezők kérik, hogy érkezzenek időben, mert a helyszín az érvényben lévő szabályozásoknak megfelelően 23 óráig tart nyitva.
Kérik, hogy csak és kizárólag egészségesen gyertek el, ha egy kicsit is rosszul érzik magukat, köhögnek, vagy egyéb hasonló tüneteik vannak, akkor a saját és mások védelme érdekében maradjanak otthon!
A jelenleg érvényben lévő szabályozások értelmében a szájat és orrot eltakaró maszk viselése kötelező, kivéve az asztalnál való étel és italfogyasztás alatt.
Kérik ügyeljenek arra, hogy minden érvényben lévő egyéb szabályozást vegyenek komolyan és tartsanak be.
 

Cím: 8200, Veszprém, Szabadság tér 9.
Esemény időpontja:2020.11.10.
Szervező neve: Veszprém-Balaton 2023 Zrt.
Szervező címe: 8200 Veszprém, Óváros tér 9.