Programok

Babajelnyelv tanfolyam az Agórában


Babajelnyelv tanfolyam az Agórában (2021.06.07 10:00 - 11:00)

Meghallgatja a kisbabáját, vagy megvárja, míg megtanul beszélni? 5 hetes babajelnyelv tanfolyam indul az online, otthoni segédlettel az Agórában! Bővebben Rövidebben

A babajelelés a kisbaba ösztönös, utánzó készségeire és gesztushasználatára építő, játékosan bevezethető, a szülők és a gyermek közti kommunikációt és a megértést nagyban megkönnyítő módszer, melynek segítségével a még nem beszélő kisbaba higgadtan, sírás nélkül képes kifejezni szükségleteit, gondolatait akár már 8 hónapos korában.
Csökkenti a meg nem értettség és a félreértések miatti hisztik és a nyűgös viselkedések számát, valamint a gyermek és a szülők közti kapcsolatot harmonikusabbá teszi, kapcsolódást erősíti.

A babajelek játékos körülmények között, mindig a baba érdeklődését figyelembe véve, beszélő környezetben vannak oly módon bevezetve, hogy a kisbaba az egészséges kognitív fejlődéséhez elengedhetetlen érzékszervi mozgásos kísérletező játékából ne legyen kizökkentve, ám mihamarabb magától és örömmel ráérezzen a kezeivel való közlés könnyedségére.

A tanfolyam indításához minimum 8 fő jelentkezése szükséges.

Részletek az Agóra Veszprém Kulturális Központ facebook oldalán.

Cím: 8200 Veszprém, Táborállás park 1.
Esemény időpontja:2021.06.07 10:00 - 11:00
Szervező neve: Agóra Veszprém Kulturális Központ
Szervező címe: 8200 Veszprém, Táborállás park 1.
Szervező tel.: +36 88 429 111
Szervező E-mail: info@agoraveszprem.hu
Szervező Weboldal: https://agoraveszprem.hu