Helyek

Balatoni Élménypark Csopak


Balatoni Élménypark Csopak

Veszprém és Csopak között, gyönyörűen parkosított környezetben várja visszatérő és új kalandorait a Balatoni Élménypark. Bővebben Rövidebben

A közel 4 hektáros zöld környezetben az izgalmas, extrém és szórakoztató játékok között a felnőttek is újra gyerekként játszhatnak, a gyerekek pedig önfeledten szórakozhatnak.

Óriás inga, szabadesés, biciklis drótkötélpálya

Sokan vannak, akik már kipróbálták a tavalyi szezonban átadott új játékelemeket: a 15 méteres óriás ingát, az extrém csúszót, amely 18 méter magas toronyból indul és 300 méteren „siklik” az élménypark fölött, a biciklis drótkötélpályát 5 méter magasan és a kicsiknek szóló vizes játékokat. Emellett kisvonat, quad, óriás sakk, minigolf, több tucatnyi játékelem, valamint 100-nál is több akadályból álló drótkötélpálya várja a kalandorokat. A Park Café árnyékos teraszán pedig jól esik egy finom kávé, egy pohár hűs limonádé és néhány finom falat. 

Biztonságos szórakozás mindenek felett.

Az üzemeltetők az újonnan bevezetett „játékszabályokkal” mindent megtesznek azért, hogy a vendégek teljes biztonságban érezhessék magukat. Ennek érdekében kézfertőtlenítési pontot alakítottak ki, a mászáshoz kesztyűket biztosítanak, a felszereléseket, játékokat folyamatosan fertőtlenítik. A park területén kérik a javasolt 1,5-2 méteres védőtávolság betartását. A meghozott intézkedések nem vesznek el semmit a játékok élvezeti értékéből, az élmény ugyanaz marad! Így ha mindenki betartja a szabályokat, akkor ez a szezon is felejthetetlen élményeket tartogat kicsiknek és nagyoknak egyaránt!

Kezdődhetnek a kalandok?

 

 

Az élménypark családbarát minősítéssel rendelkezik.

A park Hungary Card elfogadóhely.

Cím: Csopak, 73-as főút mellett
E-mail: info@elmenyeskalandpark.hu
Telefonszám: +36 20/946-06-41
Honlap: http://www.balatonielmenypark.hu/
Fizetési lehetőségek:
  • Bankkártya / hitelkártya
  • Magyar Turizmus Kártya / Hungary Card
  • Széchenyi Pihenőkártya

2020. június 13-tól június 30-ig minden nap 10.00-19.00

2020. július- augusztus hónapban minden nap 10.00-20.00

2020. szeptember hétvégente (szombat-vasárnap) 10.00-18.00