Helyek

Balatoni Élménypark Csopak


Balatoni Élménypark Csopak

Veszprém és Csopak között, gyönyörűen parkosított környezetben várja visszatérő és új kalandorait a Balatoni Élménypark. Bővebben Rövidebben

A közel 4 hektáros zöld környezetben az izgalmas, extrém és szórakoztató játékok között a felnőttek is újra gyerekként játszhatnak, a gyerekek pedig önfeledten szórakozhatnak.

MINI CITY, a gyerekek álma! Érkezzen hozzájuk a park kisvonaton, nézzen körül és játsszon tematikus kis házaikban éttermeset, próbálja ki a szépségszalont, süssön és főzzön a gyerekétteremben, gyógyítson a mini kórházban, közben pedig közlekedjen a kisautókkal épp úgy, mint egy felnőtt a nagyvárosban.

Óriás inga, szabadesés, biciklis drótkötélpálya

Sokan vannak, akik már kipróbálták a tavalyi szezonban átadott új játékelemeket: a 15 méteres óriás ingát, az extrém csúszót, amely 18 méter magas toronyból indul és 300 méteren „siklik” az élménypark fölött, a biciklis drótkötélpályát 5 méter magasan és a kicsiknek szóló vizes játékokat. Emellett kisvonat, quad, óriás sakk, minigolf, több tucatnyi játékelem, valamint 100-nál is több akadályból álló drótkötélpálya várja a kalandorokat. A teljesen megújult étterem és kávézó árnyékos teraszán pedig fantasztikus kávékkal, hűsítőkkel, sütikkel és más finomságokkal várják.    

Biztonságos szórakozás mindenek felett.

Az üzemeltetők az újonnan bevezetett „játékszabályokkal” mindent megtesznek azért, hogy a vendégek teljes biztonságban érezhessék magukat. Ennek érdekében kézfertőtlenítési pontot alakítottak ki, a mászáshoz kesztyűket biztosítanak, a felszereléseket, játékokat folyamatosan fertőtlenítik. A park területén kérik a javasolt 1,5-2 méteres védőtávolság betartását. A meghozott intézkedések nem vesznek el semmit a játékok élvezeti értékéből, az élmény ugyanaz marad! Így ha mindenki betartja a szabályokat, akkor ez a szezon is felejthetetlen élményeket tartogat kicsiknek és nagyoknak egyaránt!

Kezdődhetnek a kalandok?

Az élménypark családbarát minősítéssel rendelkezik, valamint Hungary Card elfogadóhely.

 

 

Cím: Csopak, 73-as főút mellett
E-mail: info@elmenyeskalandpark.hu
Telefonszám: +36 20/946-06-41
Honlap: http://www.balatonielmenypark.hu/
Fizetési lehetőségek:
  • Bankkártya / hitelkártya
  • Magyar Turizmus Kártya / Hungary Card
  • Széchenyi Pihenőkártya

2020. június 13-tól június 30-ig minden nap 10.00-19.00

2020. július- augusztus hónapban minden nap 10.00-20.00

2020. szeptember hétvégente (szombat-vasárnap) 10.00-18.00