Programok

Borkóstoló - Észak és Dél összecsap


Borkóstoló - Észak és Dél összecsap (2021.11.11.)

Balatoni borok kóstolásával egybekötött versmondó délután, ahol a versmondást kedvelő résztvevők megoszthatják egymással hazánk legnagyobb tavához írt kedvenc költeményüket. Bővebben Rövidebben

Időpont: 2021. november 11. 16:30-17:30
Helyszín: Pannon KözTÉR (Veszprém, Egyetem utca 10.)


Az esemény programja egy balatoni borok kóstolásával egybekötött versmondó délután, ahol a versmondást kedvelő résztvevők megoszthatják egymással hazánk legnagyobb tavához írt kedvenc költeményüket.

Mindemellett a borok bemutatásával szeretnék felhívni arra a figyelmet, hogy milyen magas szintet is képviselnek azok térségünkben.

Jahni Bálint másodéves Turizmus-Vendéglátás alapszakos hallgató a program szervezője, aki a CoolLaunch hallgatói önkéntes csoport tagja. A borok iránt mindig is nagy érdeklődést mutatott, mint tősgyökeres balatoni lakos. Egészen kisgyerek kora óta járt szüretekre, ami után a későbbiekben már a kóstolásból is kivette a részét. A különböző pincészetekhez is mindig szívesen ment el, ahol nagy érdeklődéssel hallgatta a borászok érdekesebbnél érdekesebb ideológiáit.

Szeretettel várja az érdeklődőket! A részvételhez előzetes regisztráció és védettségi igazolvány megléte szükséges.


Koronavírus terjedése elleni védekezés: 

A Pannon Egyetem 6/2020. (IX.1.) számú rektori és kancellári közös utasítása (1.9 verzió) alapján 2021. november 8-tól a Pannon Egyetem zárt tereiben a maszkviselés zárt térben kötelező. Az Egyetem épületeit kizárólag egészséges, koronavírus megbetegedés tüneteit nem mutató személy látogathatja. A rendezvények látogatásához előírás a védettségi igazolvány megléte. Javasolt a 1,5 m fizikai távolság megtartása, a gyakori szellőztetés és a kézfertőtlenítés.

"A Pannon KözTÉR folyosóján folyékony kézfertőtlenítő áll rendelkezésre. A gyakori szellőztetésről a rendezvény szervezői és a Pannon KözTÉR munkatársai gondoskodnak. A rendezvények látogatásához előzetes regisztráció szükséges, a rendezvényre történő belépéskor kérjük a védettségi igazolványt felmutatni. Köszönjük az együttműködést!"

Cím: Veszprém, Egyetem utca 10.
Esemény időpontja:2021.11.11.
Szervező neve: Veszprém 2023 Európa Kulturális Fővárosa
Szervező E-mail: info@2023veszprem.hu
Szervező Weboldal: http://2023veszprem.hu