Helyek

Bringaréna Eplény


Bringapark Eplény

Sem a sípálya, sem a négyüléses felvonó nem alszik nyári álmot. Tavasztól őszig várja vendégeit Magyarország egyetlen felvonós kerékpárparkja a Bringapark Eplény. Bővebben Rövidebben

A télen síliftként működő négyüléses OMV MaxxMotion Felvonó nyáron a kerékpárosokat és kerékpárjaikat szállítja fel a hegytetőre, ahonnan a különböző pályák indulnak. A könnyed családi pályáktól egészen az izgalmasabb élményeket kínáló nyomvonalakig lehet válogatni a pályarendszer nyújtotta lehetőségekből. A kerékpározás nagyon kényelmes a Bringaparkban, mivel a felvonóból kiszállva csupán gurulni kell lefelé, élvezni a tájat és a friss bakonyi levegőt.      

A családi élménypályák tökéletes kikapcsolódási lehetőséget kínálnak a legkisebbektől egészen a legnagyobbak számára. Kellemes erdei környezetben, megerőltetés nélkül, biztonságosan lehet átélni a hegyikerékpározás semmihez sem hasonlítható élményét. A könnyed, kis-lejtésű családi útvonalakon haladva a kicsik – szüleik felügyelete mellett – biztonságban élvezhetik a bringázást. A teljesen kezdők számára pedig a völgyben alakítottak ki egy tanulópályát, ahol elsajátíthatják a biztonságos kerékpárhasználat alapjait.   

Természetesen az izgalmasabb élményt keresők is megtalálják a nekik való terepet a Bringaparkban. A cross country, freeride és downhill pályákon garantált a magas adrenalinszint.      

A pálya alján levő kölcsönzőben kerékpárok és kiegészítők széles méret és stílusválasztékban állnak rendelkezésre. Természetesen gondoskodtak a kerékpárok letisztításának a lehetőségéről is. A ház mellett van kialakítva egy bringamosó állomás. 

Kellemes hegyi túrákra indulhatnak a Bringaparkból a kerékpározás szerelmesei. Holle Anyó pályaszállását, vagy a környékbeli szállások egyikét igénybe véve akár több napos barangolás is lehetséges a környéken található nevezetességekhez: Kőris-hegy, Római-fürdő, Zirci Arborétum, tési szélmalmok.

Eplényben nem csak a kerékpárosokra gondolnak. A felvonó libegőként is használható, tehát gyalogosan is kiváló lehetőségeket nyújt a létesítmény. Ingyenes parkolással és kellemes hangulatú, nyáriasított büfével várják vendégeiket.

Akár egy vagy több napról, akár osztálykirándulásokról vagy csapaépítő rendezvényekről van szó – irány a Bringapark Eplény!

Az aktuális nyitva tartásért és a legfrissebb információkért kérjük látogasson el a Bringapark Eplény weboldalra!

 

Cím: Eplény, Veszprémi utca 46, 8413 Magyarország
E-mail: info@siarena.hu
Telefonszám: +36 70 425 7674
Honlap: https://www.kalandhegy.hu/bringapark
Fizetési lehetőségek:
  • Bankkártya / hitelkártya
Kedvezmény-kártyák:
  • Bakony & Balaton kártya