Programok

Csupaszív gyereknap a Kalandhegyen


Csupaszív gyereknap a Kalandhegyen (2021.05.30 09:00 - 18:00)

Idén a Kalandhegyen valami igazán különlegeset akarnak adni a gyermekeknek, családoknak és a szeretetre, gondoskodásra vágyóknak. Bővebben Rövidebben

"Úgy tartják, a gyermek születése a családdá válás egyik alapja. Mi a helyzet azonban azokkal, akiknek ugyanúgy dobban a szívük, mint a miénk, de eddig még nem adódott meg nekik a család és az otthon szeretete. Pedig ők is vágynak rá, és ők is viszont akarnak szeretni."


Idén a Kalandhegyen valami igazán különlegeset akarnak adni a gyermekeknek, családoknak és a szeretetre, gondoskodásra vágyóknak.


Vasárnap a környék csodálatos, erőn felüli munkát végző állatmenhelyei látogatnak el hozzájuk örökbefogadásra váró kutyákkal Székesfehérvártól Várpalotán át, egészen Veszprémig. A gyermekeket, családokat, párokat egész napos kutyasétáltatási lehetőség várja, megismerkedhetnek a menhelyekkel, a mindennapos feladataikkal és azok lakóival.


Délelőtt 11 órakor nyitja meg az eseményt Ovádi Péter országgyűlési képviselő, a Nemzeti Állatvédelmi Program megújításáért és végrehajtásáért felelős miniszteri biztos, aki beszédében elsősorban a gyermekek és állatok egyaránti szeretetére, a gondoskodás és törődés fontosságára tér ki.
Szeretnék, hogy minél több kutyus válna Gyermeknapon egy szerető család tagjává. A legkisebb támogatás is számít természetesen, így ha bármivel hozzá tudnak járulni a menhelyek munkájának segítéséhez, már elértük a célunkat.


„Csak úgy tudod igazán megváltoztatni és jobbá tenni az életedet, ha megváltoztatod és jobbá teszed másokét.” - James R. Doty


Melyek a további programjaik, állandó szolgáltatásaik?
Vasárnap 10-17 óráig képzett animátoraik szórakoztatják a gyermekeket. Különböző fejlesztő játékokkal, csillámtetoválással, óriás buborékfújóval és határtalan jókedvvel várnak mindenkit.


A győri Vaskakas bábszínház Bob és Bobek előadását hozza el a Kalandhegyre, melyet 15:30-tól láthat a közönség.

A játéksziget trambulinnal, ugrálóvárral és gyermek falmászójával továbbra is korlátlanul áll a rendelkezésükre.
A libegőnk változatlan nyitvatartással, 9-18 óráig áll minden kedves látogatónk szolgálatára.

Várnak mindenkit szeretettel, reménnyel telve!

Cím: 8413 Eplény, Malomvölgyi út 1/A
Esemény időpontja:2021.05.30 09:00 - 18:00
Szervező neve: Kaland Hegy Eplény
Szervező címe: 8413 Eplény, Veszprémi út 68/A
Szervező E-mail: info@siarena.hu
Szervező Weboldal: http://kalandhegy.hu/