Aktualitások

Design díjat nyert a Fricska!


DESIGN DÍJAT NYERT A FRICSKA!

Ősszel is vár a Gastro Design Award elnevezésű díjat nyert Fricska Bisztró! Bővebben Rövidebben

Október 9-én kihirdették, melyik lett Magyarország legdizájnosabb étterme és melyek lettek az ország legszebb szállodái.

A versenyt a Turizmus Trend /Vendég & Hotel, a PPH Media szaklapja rendezte, a versenyre két főkategóriában nevezhettek tradicionális és modern stílusú kisebb-nagyobb éttermek, kávéházak, bárok, bisztrók, sörözők, csárdák és szállodák vendéglátóegységei.

A beadott pályaműveket – a díj történetében először – ismert nemzetközi szakemberekből és a hazai szakmédia képviselőiből álló zsűri értékelte, ahol a zsűri elnöke Varró Zoltán, nemzetközileg ismert dizájner, belsőépítész volt. A zsűri tagjai közt Mexikó, Dubai, az Amerikai Egyesült Államok és Franciaország vezető hoteljeinek igazgatói és menedzserei is szerepeltek.

Több kategóriában is győztest hirdettek az éttermek és szállodák között. Gastro kategóriában Vendéglátóipari berendezés és belsőépítészet - nyitott vendégtér kategóriában első díjat nyert a veszprémi Fricska Bisztró!

A díjhoz ezúton is gratulálunk a Fricska csapatának!

Szeretnéd megnézni a díjnyertes éttermet? Esetleg megkóstolnád Mede Ádám séf főztjét is? Keresd a Séd patak partján a «Fricskát»! Akár napi menüjükbe is belekóstolhatsz.

 

 

Cím: 8200 Veszprém, Miklós u. 10.