Programok

Domokos László - Székely stand up


Domokos László - Székely stand up (2021.12.05.)

Domokos László előadása az Agóra Veszprém Kulturális Központban. Bővebben Rövidebben

Időpont: 2021. december 5. (vasárnap) 18:00-19:00
Helyszín: Agóra Veszprém Kulturális Központ


ELMARAD!

A Csányi Sándor Produkció bemutatja:

Domokos László - Székely stand up
"A székely lélek anatómiáját boncolgatom tipikus székely humorral, az előadásban családi történetek, megtörtént események és rablómesék váltogatják egymást. Ha minden jól megy, akkor egy órára elutazunk gyerekkorom helyszíneire: Csíkba, Komondóra, a Gyímesekbe, s ha nem vigyáznak, fenn alszunk a Hargitán, ahol a medve tényleg nem játék."

Jegyvásárlás és további információ: https://www.csanyisandor.hu/domokos-laszlo

"Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy előadásaink a mindenkor hatályos jogszabályoknak megfelelően, védettségi igazolvány nélkül, az adott intézmény vezetősége által meghatározott védelmi intézkedések betartása mellett látogathatók.
‍Kérjük minden esetben ellenőrizze az előadás helyszínéül szolgáló intézmény aktuálisan érvényben lévő intézkedéseit, melyek az itt felsorolt általános információktól eltérhetnek!
‍A nézőtéren és a közönségforgalmi területeken a maszk használatával kapcsolatban minden esetben alkalmazkodunk az adott intézmény vezetősége által meghatározott intézkedésekhez.
‍Jelen közleményben található információk a hatályos jogszabályi környezetnek megfelelően módosulhatnak, illetve visszavonásig érvényesek, újabb közlemény kiadása esetén hatályukat vesztik."
 

Cím: 8200 Veszprém, Táborállás park 1.
Esemény időpontja:2021.12.05.
Szervező neve: Agóra Veszprém Kulturális Központ
Szervező címe: 8200 Veszprém, Táborállás park 1.
Szervező tel.: +36 88 429 111
Szervező E-mail: info@agoraveszprem.hu
Szervező Weboldal: https://agoraveszprem.hu