Programok

2019. március 23-án szombaton este 7 órakor, hosszú idő után újra látható lesz a Hangvilla színpadán (Hangvilla Multifunkcionális Közösségi tér - Brusznyai u. 2.) Máté Péter - S. Nagy István: Egy darabot a szívemből című musical előadása.

A darab az elvágyódásról szól. A 60-as évek végének Magyarországán egy érettségiző osztály a jövőt tervezi. A bezártságot érző fiatalság minden iránt érdeklődik, ami a vasfüggönyön túlról jön. Vágyódnak az ottani szabadságra. A nagy és kockázatos lépést nehéz megtenni, a disszidálás retorziói miatt. A lázadásból fakadó, nem indokolatlan kalandok véletlen tragédiákat, szerencsétlen sorsokat eredményeznek.  A társaság vezéralakjai, Tomi és Robi különböző utakon indulnak el. Egyikük végül a „szabadságot választja”, másikuk „kalandvágyból itthon marad”. Anyai féltés, bulis haverok, egy öreg lemezárus, felébredő és múló szerelmek, szétszakadó barátságok, árnyalják a történetet. De mindvégig a fiatalság fékezhetetlen humora, pörgős életritmusa, hétköznapi örömei és nagy álmodásai sugározzák a derűt, az élet igenlését, a reményt.

Máté Péter – S. Nagy István feledhetetlen slágerei biztosítják a történet mélységét és könnyedségét, könnyeit és mosolyát. A produkciót élő zenével, új hangszerelésben játsszuk. A Hull az elsárgult levél című dal zeneszerzője Malek Miklós. Az előadást az UMPA Ügynökség engedélyezte.

 

A Veszprémi Tavaszi Fesztivál programfüzete csatolmányként megtalálható és olvasható!

Cím: 8200 Veszprém, Brusznyai u. 2.
Esemény időpontja:2019.03.23.
Szervező neve: Pannon Várszínház
Szervező címe: 8200 Veszprém, Brusznyai u. 2.
Szervező tel.: +36 88 563 200
Szervező E-mail: marketing.pannon@gmail.com
Szervező Weboldal: http://www.pannonvarszinhaz.hu