Programok

A VEB 2023 – Együtt okosabb workshop-sorozat azoknak a vállalkozásoknak, intézményeknek és civil szervezeteknek a segítésére jött létre, akik szeretnék saját kulturális, művészeti projektjükkel vagy egyéb programjukkal színesebbé tenni a Veszprém-Balaton 2023 EKF programsorozatot és elfogadnak egy kis szakmai segítséget.

A Pannon KözTÉRben november 18-án 16 órától a következő témával foglalkozhatnak az Együtt okosabb workshop résztvevői:

Kommunikációs praktikák a rendezvények tervezése, előkészítése és lebonyolítása során.

A részvétel díjmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Érdemes minél hamarabb regisztrálni, mert a résztvevők száma korlátozott!

Koronavírus terjedése elleni védekezés: 

A Pannon Egyetem 6/2020. (IX.1.) számú rektori és kancellári közös utasítása (1.9 verzió) alapján 2021. november 8-tól a Pannon Egyetem zárt tereiben a maszkviselés zárt térben kötelező. Az Egyetem épületeit kizárólag egészséges, koronavírus megbetegedés tüneteit nem mutató személy látogathatja. A rendezvények látogatásához előírás a védettségi igazolvány megléte. Javasolt a 1,5 m fizikai távolság megtartása, a gyakori szellőztetés és a kézfertőtlenítés.

A Pannon KözTÉR folyosóján folyékony kézfertőtlenítő áll rendelkezésre. A gyakori szellőztetésről a rendezvény szervezői és a Pannon KözTÉR munkatársai gondoskodnak. A rendezvények látogatásához előzetes regisztráció szükséges, a rendezvényre történő belépéskor kérjük a védettségi igazolványt felmutatni.

Cím: Egyetem utca 10.
Esemény időpontja:2021.11.18.
Szervező neve: Veszprém 2023 Európa Kulturális Fővárosa
Szervező E-mail: info@2023veszprem.hu
Szervező Weboldal: http://2023veszprem.hu