Programok

Együtt.Újra vándor fotókiállítás - Pannon KözTér


Együtt.Újra vándor fotókiállítás - Pannon KözTér (2021.11.17. - 2021.11.23.)

Az újraindult civil közösségi élet legszebb pillanatai – vándor fotókiállítás Veszprémben november 17. és 23. között. Bővebben Rövidebben

A Nemzeti Ifjúsági Tanács a Miniszterelnökség együttműködésével és támogatásával Együtt.Újra. címmel elindította fotópályázatát azzal a céllal, hogy a megmutassa, mennyire sokféle, színes és értékteremtő progamok erősítik újra a közösségi életet az elmúlt hónapokban.

​A képek, az országos vándorkiállítás hatodik állomásaként Veszprémben láthatóak, november 17-23. között naponta, 10 – 17 óráig a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa és a Pannon Egyetem közös közösségi terében, a Pannon Köztérben (8200 Veszprém, Egyetem u. 10 földszint "E" épület).

A beérkező közel száz pályaműből a zsűri kiválasztotta a három dobogós helyezést, valamint a húsz legjobban sikerült fotót, melyek egy vándorkiállítás keretén belül bejárják az ország összes megyéjét.
A Miniszterelnökség támogatásával megvalósuló programban 18 és 35 év közötti fiatalok vehettek részt egy - egy fényképpel, amelyek egy civil szervezet programján vagy közösségi eseményén készültek.
Az első díjat Bíró Benedek vehette át „Újra kerek a világ” című munkájáért. A második helyezett Doszpoly Roland „Gyereknapi öröm” című képe lett, a harmadik díjat pedig Fodor Alexandra „Felszabadultság” című fotója nyerte el.A pályázat különdíját a közönségszavazás nyertese, Radvánszky Krisztina kárpátaljai pályázó vehette át „Táncpillanat” című fotójáért.

A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak!

A "Pannon Egyetem Intézkedési Terve a koronavírus terjedése elleni védekezésről" rektori és kancellári közös utasítás értelmében a Pannon egyetem teljes területén maszk viselése kötelező!

A belépés díjtalan.

Cím: Veszprém, Egyetem utca 10.
Esemény időpontja:2021.11.17. - 2021.11.23.
Szervező neve: Veszprém 2023 Európa Kulturális Fővárosa
Szervező E-mail: info@2023veszprem.hu
Szervező Weboldal: http://2023veszprem.hu