Aktualitások

„Emlékeim a Kabóciádéról” - Pályázati felhívás


„Emlékeim a Kabóciádéról” - Pályázati felhívás

2018-ban jubileumi Kabóciádé Családi Fesztivált szervez a veszprémi Kabóca Bábszínház, 25. alkalommal nyitja meg kapuit Habakuk király birodalma. Bővebben Rövidebben

Ennek kapcsán kérjük, hogy ha van olyan emléke, élménye, amelyet az elmúlt két és fél évtized alatt a fesztiválukon szerzett, ossza meg velük, akár egy rajz, vagy egy szöveges mű formájában.

Várnak meséket, verseket, balladákat, apró rajzokat vagy óriásplakátokat, de még képregényt is!

Négy korosztályi kategóriában hirdetik meg pályázatukat:

  • alsó tagozatosok,
  • felső tagozatosok,
  • középiskolások és
  • felnőttek

küldhetnek pályamunkákat. A beküldött anyagokból kiállítást szerveznek a XXV. Kabóciádé Családi Fesztiválon, 2018. június 16-17-én, ahol Boróka királyné és Habakuk király hirdeti ki a különböző kategóriák győzteseit.

Az anyagokat a Kabóca Bábszínház honlapjáról (www.kabocababszinhaz.hu) letölthető jelentkezési lappal együtt a titkarsag@kabocababszinhaz.hu email címre várják, vagy személyesen a Kabóca Bábszínház titkárságán kérik leadni munkaidőben. Cím: 8200 Veszprém, Kabóca Bábszínház, Táborállás park 1.

Beküldési határidő: 2018. május 15.

Felhívják a pályázók figyelmét, hogy a gyerekek rajzai és írásai kapcsán minden esetben szülői hozzájárulásra van szükség ahhoz, hogy azok kiállításra kerülhessenek! Megértésüket köszönik!


FELHÍVÁS

Idén 25. alkalommal rendezik meg a Kabóciádé Családi Fesztivált. Azok, akik az első fesztiválokon részt vehettek, ma már gyermekeikkel térhetnek vissza, sőt, akár unokáikat kísérgetik Kabóciádé Birodalmában. Arra kérik nézőiket, hogy akik rendelkeznek olyan fényképpel, amely a korai fesztiválok egyikén készült, juttassák el hozzájuk, hogy az esemény személyes emlékekkel gazdagodhasson, és a színház archívuma minél színesebb lehessen. Kérik, hogy a fénykép készítésének évét jelöljék meg! A fotókat beküldők ajándékban részesülnek!

A fotókat a titkarsag@kabocababszinhaz.hu email címre várják scannelve, vagy személyesen a Kabóca Bábszínház titkárságán kérik leadni munkaidőben. Cím: 8200 Veszprém, Kabóca Bábszínház, Táborállás park 1.

Beküldési határidő: 2018. május 15.

Cím: 8200 Veszprém, Táborállás park 1.