Programok

EURÓPA-PIKNIK A VESZPRÉMVÖLGYBEN


EURÓPA-PIKNIK A VESZPRÉMVÖLGYBEN (2021.09.04.)

A Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara által működtetett Europe Direct Veszprém EUrópa-piknik a Veszprémvölgyben címmel rendez eseményt szeptember 4-én 15 és 19 óra között. Bővebben Rövidebben

A Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara által működtetett Europe Direct Veszprém EUrópa-piknik a Veszprémvölgyben címmel rendez eseményt szeptember 4-én 15 és 19 óra között.

Az EUrópa-sátornál ingyenes kiadványok, EU-s információnyújtás, kvíz-és nyereményjátékok, valamint arcfestés várja a gyerekeket és felnőtteket.

A kicsik szórakoztatására lesz Pegazus-játéktér, illetve 17 órakor a Mosolyra Hangolók gyermekzenekar koncertezik.

16 és 19 óra között kerül sor az EUrópa-örömfutásra. Lesznek egyéni, családi és gyermekfutamok is. Minden futó egyedi befutóéremet kap, a legkisebbeket apró ajándékok is várják. A futásra a nevezés ingyenes, de előzetes jelentkezéshez kötött. A helyszíni nevezésre korlátozottan lesz lehetőség. Az örömfutás a Gyermekmosoly Alapítvánnyal együttműködésben valósul meg.  

15 és 16 óra között Debreczeny Zoltán festőművész keréktárlatot tart, amely során nemcsak festményeit mutatja be, hanem mesél arról is, hogy mit jelent neki Európa, valamint bemutatja a Frequenzent, az európai művészeket összefogó csoportot.

Jelen lesz a MATASZ Veszprémi Egyesülete is, amely a környezettudatos kézműveskedés jegyében mutatja meg, hogyan lehet újságpapírból használati tárgyakat készíteni.

Minden program ingyenes.

Cím: 8200 veszprém, Veszprémvölgyi út
Esemény időpontja:2021.09.04.
Szervező neve: Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara
Szervező címe: 8200 Veszprém, Radnóti tér 1.
Szervező tel.: +36 88 429 008
Szervező E-mail: vkik@veszpremikamara.hu
Szervező Weboldal: http://www.veszpremikamara.hu