Programok

ExperiDance - Ezeregyév Generációk


ExperiDance - Ezeregyév Generációk (2018.12.21 19:00 - 21:00)

Egyedülálló tánc show az egész család számára. Életre kel a történelem az Experidance előadásában. Bővebben Rövidebben

Egyes jelenetekben akár százan is táncolnak majd egyszerre a színpadon az Experidance Ezeregyév Generációk előadásában, december 21-én este a Veszprém Arénában

A nagyszabású produkció a társulat bemutatkozó előadásának, az Ezeregyévnek a látványos újrateremtése. Az előadás egy időutazás, ahol a Teremtő Ádámot és Évát vezeti végig a magyar történelem évszázadain. A mostani előadásban az egyes szerepeket az évek során alakító táncművészek sorra a színpadra lépnek majd, sok Éva, sok Ádám, több Lucifer, angyalkák és ördögök láthatók majd.

Az előadás azonban nem csak ezért különleges: ez volt az országban az első néptánc alapokra helyezett egész estés műsor. Története és cselekménye van, táncban kifejezve. Román Sándor – az előadás rendezője és koreográfusa- az ExperiDance-szel, az előadás bemutatóján egy új műfajt teremtett, ami azóta is estéről-estére nézők százait, ezreit ülteti le a nézőtérre, Magyarországon és a nemzetközi porondon egyaránt.

 

Veszprém Aréna, 2018. december 21., 19 óra

Jegyek: experidance.hu, jegy.hu, jegymester.hu, Veszprém Aréna jegypénztár, Tourinform Iroda Veszprém, Turisztikai Információs Pavilon.

Cím: 8200 Veszprém, Külső-Kádártai u.
Esemény időpontja:2018.12.21 19:00 - 21:00
Szervező neve: Veszprém Aréna
Szervező címe: 8200 Veszprém, Külső-Kádártai út
Szervező tel.: +36 88 688 504
Szervező E-mail: benyikalman@veszpremarena.hu
Szervező Weboldal: http://www.veszpremarena.hu