Szállások

Ezüsthíd Hotel**** és Étterem


Ezüsthíd Hotel**** és Étterem

Az Ezüsthíd Hotel**** és Étterem Veszprém nyugati részén, egy kellemes, családias hangulatú hotel, mely kertvárosi övezetben található és várja Vendégeit! Bővebben Rövidebben

Ezüsthíd Hotel**** és Étterem

Az Ezüsthíd Hotel Veszprém nyugati részén, egy kellemes, családias hangulatú kertvárosi övezetben található, a belvárostól 800 m-re. Az újonnan nyíló szálloda széleskörű szolgáltatásaival ideális helyszín szabadidős turisták és üzleti utazók, rendezvények részére is egyaránt.

A szálloda 3 apartmannal, 21 kétágyas illetve 2 háromágyas - zuhanyzóval, légkondicionálóval, 32"-os LED tv-vel, hűtőszekrénnyel, WIFI-vel és széffel felszerelt - szobával rendelkezik. A szobaár gazdag, bőséges svédasztalos reggelit valamint jacuzzi-, finn- és infra szauna - használatot is tartalmaz. A szállodában lift segíti a közlekedést. A saját, zárt, kamerával megfigyelt parkoló biztonságos és kényelemes parkolási lehetőséget biztosít. A Vendégek számára igény szerint fakultatív programokat, kerékpár túrára vállalkozóknak új kerékpárokat biztosítanak.

A középkori várnegyed látnivalói, a színvonalas vadaspark valamint számos koncert és fesztivál várja a Veszprémbe látogatókat. A belvárosban hangulatos kávézók, éjszakai szórakozóhelyek találhatók. S mindössze 15 km-re van Közép-Európa legnagyobb édesvizű tava, a Balaton.

Az Ezüsthíd Hotel rendezvényterme kitűnő helyszín kisebb rendezvények, üzleti megbeszélések, továbbképzések, ebédek, sajtótájékoztatók, tárgyalások, egyéb összejövetelek lebonyolítására. Rendezvényük sikerét mindenre kiterjedő figyelmük garantálja.

Cím: 8200 Veszprém, Korona köz 3.
E-mail: hoteljade@hoteljade.hu
Telefonszám: +36 88 579 180
Honlap: http://www.ezusthidhotel.hu
Nyitva tartási időszak: Egész évben nyitva tartanak, 24 órás portaszolgálattal
Fizetési lehetőségek:
  • Bankkártya / hitelkártya
  • Széchenyi Pihenőkártya
Osztályba sorolás: ****
Kétágyas szobák száma: 21
Apartmanok száma: 3
Árszínvonal: közepes/átlagos