Szállások

Ezüsthíd Hotel**** és Étterem


Ezüsthíd Hotel**** és Étterem - Hotel Jade***

Az Ezüsthíd Hotel**** és Étterem - Hotel Jade Veszprém nyugati részén, egy kellemes, családias hangulatú kertvárosi övezetben található. Bővebben Rövidebben

Ezüsthíd Hotel**** és Étterem

Szállodai szobáink zuhanyzóval, légkondicionálóval, 32”-os LED tv-vel, hűtőszekrénnyel, WIFI-vel és széffel vannak felszerelve.

Az Ezüsthíd Hotel rendezvényterme kitűnő helyszín kisebb rendezvények, üzleti megbeszélések, továbbképzések, ebédek, sajtótájékoztatók, tárgyalások, egyéb összejövetelek lebonyolítására. Rendezvényük sikerét mindenre kiterjedő figyelmünk garantálja.


Hotel Jade 

 A 2001 óta működő szálloda széleskörű szolgáltatásaival ideális helyszín szabadidős turisták és üzleti utazók részére is.

 A szobaár gazdag, bőséges svédasztalos reggelit valamint jakuzzi- és szauna-használatot is tartalmaz, melyek 15 méterre, a főépületünkben vehetőek igénybe. A szállodában lift segíti a közlekedést. A saját, zárt, kamerával megfigyelt parkoló biztonságos és kényelemes parkolási lehetőséget biztosít. Vendégeink számára igény szerint fakultatív programokat (borkóstolót, Balaton-parti kirándulásokat, veszprémi-, budapesti városnézést) szervezünk.
 
A középkori várnegyed látnivalói, a színvonalas vadaspark valamint számos koncert és fesztivál várja a Veszprémbe látogatókat. A belvárosban hangulatos kávézók, éttermek és éjszakai szórakozóhelyek találhatók. S mindössze 15 km-re van Közép-Európa legnagyobb édesvizű tava, a Balaton.

Cím: 8200 Veszprém, Korona köz 3.
E-mail: hoteljade@hoteljade.hu
Telefonszám: +36 88 579 180
Honlap: http://www.ezusthidhotel.hu
Nyitva tartási időszak: Március 22-től határozatlan ideig zárva tart.
Fizetési lehetőségek:
  • Bankkártya / hitelkártya
  • Széchenyi Pihenőkártya
Kedvezmény-kártyák:
  • Bakony & Balaton kártya
Osztályba sorolás: ****
Kétágyas szobák száma: 21
Apartmanok száma: 3
Árszínvonal: közepes/átlagos