Programok

Fenntarthatóság MindenKOR


Fenntarthatóság MindenKOR (2018.04.21. - 2018.04.22.)

Kétnapos interaktív családi programkavalkád a fenntarthatóság jegyében. Gyűjts pecsétet az állomáshelyek érintésével, vegyél részt a programokon vagy csak gyere és nézelődj! Bővebben Rövidebben

Napelemmel működő játékok, próbakör az elektromos robogóval, szénlábnyom számolás, ehető tányér kóstolgatás, házi praktikák a zöldhulladék hasznosítására, játék, sport minden mennyiségben!
A Föld Napja nálunk nem múlhat el észrevétlen. Újragondolunk, végigjárjuk a korokat, hozzuk az őseinktől elsajátított módszereket és ugrunk egy hatalmasat a jövőbe! Bebizonyítjuk, hogy a fenntarthatóságot nem csak tudományosan lehet szemlélni, hanem a hétköznapokban kell megélni. Lehetőség lesz kipróbálni és a saját szemünkkel megtapasztalni a napelem hasznosítását, bepillantani az elektromos járművek világába, de lesz lehetőség újrahasznosított anyagokból játékokat készíteni, kézműveskedni a kicsiknek és játékos formában tanulni a környezet tiszteletét.

Ingyenesen és biztonságos körülmények között kipróbálható a sziklamászás, lehet tesztelni kerékpárpályán a részeg szemüveget, evezni a Séd-patakban, kipróbálható a térképes tájékozódási futás. Nyitva lesz a Völgy Büfé, frissen sül a kürtős kalács és őstermelők gondoskodnak friss gyümölcsről, mézről és egyéb egészséges harapnivalókról.A völgybejutásról a VT ARRIVA  jóvoltából személyszállító busz gondoskodik.

Egyedülálló hétvégi program szombaton a diákoknak, vasárnap az egész családnak!

Fenntarthatóság mindenKOR - Veszprémvölgy

április 21. szombat 8.00 – 16.00 (délelőtt diákok és szervezett iskolai csoportok)

április 22. vasárnap 9.00 – 16.00

Cím: 8200 Veszprém, Séd-patak
Esemény időpontja:2018.04.21. - 2018.04.22.
Szervező neve: Veszprémi Közüzemi Szolgáltató Zrt.
Szervező címe: 8210 Veszprém, Pf. 1155
Szervező E-mail: vkszrt@vkszrt.hu
Szervező Weboldal: http://vkszrt.hu