Programok

FootNotes Dance Company – Karácsonyi premier


FootNotes Dance Company – Karácsonyi premier (2019.12.20 18:00 - 20:00)

Óvodástól a középiskolásig, minden táncos boldog Karácsonyt kíván a nézőknek a FootNotes Dance Company előadásában. Bővebben Rövidebben

40 koreográfia köztük szólók, duettek, triók, kvartettek és csoportos produkciók töltik meg a közönség soraiban ülők szívét szeretettel, és öltöztetik lelküket karácsonyi fényekbe.
Az együttes nyár óta készülő új koreográfiái ezen az estén debütálnak a színpadon. A táncosok felkészítő tanárai és koreográfusai ezúttal is arra törekedtek, hogy előremutató, modern és elsősorban gyermekközpontú produkciókkal csaljon mosolyt és apró könnyeket a nagyérdemű szemébe.
Az együttes vezetői, Barbarics Zsófi és Torma-Böhm Nóri úgy gondolják, hogy a legtöbb, amit intézményesített rendszeren kívül a gyerekeknek adhatnak az az élethez való kreatív hozzáállás, a művészet, a mozgás szeretete, az egészséges testkép, a közösséghez tartozás élménye. Emellett rendkívül fontosnak tartják a korosztály specifikus oktatást, az anatómiai
korlátok és lehetőségek figyelembe vételét, hogy a gyerekek évek múltán akár majd táncosként, akár a civil életben teljes, tudatos és egészséges életet élhessenek.


A táncosok felkészítői:

Barbarics Zsófi
Torma-Böhm Nóri
Baranyai Erika
Kubus Kíra
Pék Krisztina

Jegyár: 2 000 Ft
Jegyek és információ:
footnotesdco@gmail.com

Cím: 8200 Veszprém, Brusznyai u. 2.
Esemény időpontja:2019.12.20 18:00 - 20:00
Szervező neve: Historia Hangvilla Étterem, Kávézó és Rendezvényközpont
Szervező címe: 8200 Veszprém, Brusznyai u. 2.
Szervező tel.: +36 88 889 185
Szervező E-mail: info@historiahangvilla.hu
Szervező Weboldal: http://www.historiahangvilla.hu