Programok

Időpont: 2019. március 22.-április 07-ig.
Helyszín: Oliva Hotel és Étterem (Veszprém, Buhim utca 14-16.)

 

Étlap:

ELŐÉTEL

  • Oktopusz saláta spárgás-csalános panna cottával
  • Tonhal tatár borjúhússal, paradicsomos habbal

LEVES

  • Medvehagyma krémleves, garnélás wan-tannel

FŐÉTEL

 

  • Harcsafilé zöldséges beluga lencsével, gombával és medvehagymamártással
  • Fekete kagyló mangóval, spenóttal és fekete gyökeres raviolival
  • Lazacpisztráng filé petrezselymes rizottóval, gombával és pak-choi-val
  • Hal curry illatos rizzsel

DESSZERT

  • Fehércsokis spárgás millefeuille málna sorbettel

 

További információk az oliva.hu-n találhatók!

Cím: 8200 Veszprém, Buhim utca 14-16.
Esemény időpontja:2019.03.22. - 2019.04.07.
Szervező neve: Oliva Hotel és Étterem
Szervező címe: 8200 Veszprém, Buhim utca 14-16.
Szervező tel.: +36 88 403 875
Szervező E-mail: oliva@oliva.hu
Szervező Weboldal: http://www.oliva.hu/
Iratkozzon fel hírlevelünkre!