Aktualitások

Hol vagy, Kajla? - pecsételj Veszprémben is


Hol vagy, Kajla? - pecsételj Veszprémben is

A Magyar Turisztikai Ügynökség 2019 nyarán nagyszabású, országos kampányt indít, melynek célja, hogy a magyar gyermekek jobban megismerjék hazájukat. Bővebben Rövidebben

A kampány neve: Hol vagy, Kajla?

A történet szerint Kajla, a kíváncsi magyar vizslakölyök gazdáinak sok fejtörést okoz, mert mindig elkóborol. Őt követve-kutatva Kajla minden gyermek "idegenvezetőjeként" segít a kicsiknek, hogy minél több kincset megismerhessenek Magyarország nevezetességei közül.

A kampány három fő eleme:

  • Egy díjmentesen hozzáférhető mobilapplikáció, amelyben a gyerekek játszva ismerhetik meg az ország nevezetességeit: megyénként két turisztikai attrakciót. 
  • Egy matricagyűjtő album, melyet a SPAR Magyarország Kft. hoz forgalomba, ezzel nagymértékben hozzájárul ahhoz, hogy a Kajla-kampány rövid idő alatt minél több háztartásba eljuthasson. 
  • Kajla útlevél: A Magyar Turisztikai Szövetség (MTSZ) - a Klebelsberg Központ és az Oktatási Hivatal közreműködésével - a tanév végén, a bizonyítványosztással egyidejűleg minden magyar alsó tagozatos kisdiáknak eljuttat bizonyítványa mellé egy pecsétgyűjtő kiskönyvet, a "Kajla útlevelet", amelybe a gyerekek Kajla Pecsételő Pontokon, összesen több száz turisztikai nevezetesség környékén gyűjthetnek pecséteket. 

 

Sok szeretettel várunk minden kis felfedezőt Tourinform Irodánkban Veszprémben! (8200, Veszprém Óváros tér 2.)

 

További információ: https://kajla.hu/

Cím: 8200 Veszprém, Óváros tér 2.