Programok

Honeybeast - Cirkusz turné


Honeybeast - Cirkusz turné (2021.10.28.)

Közel másfél év kihagyás, de egy koncertekben már bővelkedő nyár után, 2021 őszén a zenekar újból turnéra indul. Október 28-án ismét a Hangvillában ad konceretet a Honeybeast. Bővebben Rövidebben

Időpont: 2021. október 28. csütörtök 19.00
Helyszín: Hangvilla Multifunkcionális Közösségi Tér (Veszprém, Brusznyai u. 2.)

A Honeybeast az elmúlt években olyan produkciókat állított az ország legfontosabb és legpatinásabb koncerttermeinek színpadára, amelyek megmutatták, hogy a popzene a komolyzenével vagy akár a kortárs tánccal ötvözve képes új minőséget teremteni, ezzel szélesítve a szórakoztatónak mondott műfaj határait. A Symphoney és a Legyen tánc! turné, a zenekar klasszikus zenészekkel ill. a Szegedi Kortárs Balett közreműködésével színpadra álmodott valamennyi előadása teltházak előtt bizonyította, hogy a Honeybeast mára a honi könnyűzenei színtér legfontosabb zenekarai közé emelkedett.

Közel másfél év kihagyás, de egy koncertekben már bővelkedő nyár után, 2021 őszén a zenekar újból turnéra indul. A helyszínek ismét a jól ismert koncerttermek és művelődési házak, amelyek színpadán most csak a Honeybeast áll majd a reflektorfényben és a már megszokott, lenyűgöző színpadi látvány mellett, ezúttal önálló koncerteket ad. A jól ismert dalok így puszta valójukban mutatják meg, hogy a Honeybeast fanyar humorú popzenéje egyszerre lehet szelíd és felkavaró, fegyelmezett és játékos vagy színesen harsány, akár a cirkusz.

Az esemény védettségi igazolvány nélkül látogatható. 
Felhívjuk a tisztelt közönség figyelmét, hogy az eseményre történő belépés szabályai továbbra is változhatnak a kormányzati intézkedések hatására. Kérjük, jegyvásárláskor vegyék figyelembe, hogy a rendezvények látogatásának szabályai a jegyvásárlás és a rendezvény időpontja között is megváltozhatnak!

 
Jegyár: 5500 Ft

Jegyvásárlás a Tourinform Veszprém irodában (Óváros tér 2.), a Hangvillában és online.

Cím: 8200 Veszprém, Brusznyai u. 2.
Esemény időpontja:2021.10.28.
Szervező neve: Veszprémi Programiroda Kft.
Szervező címe: 8200 Veszprém, Óváros tér 9.
Szervező tel.: +36 88 889 180
Szervező E-mail: program@veszpremiprogramiroda.hu