Programok

Horváth-Pribojszki Duó - Beat of the Lake Minimal a Papírkutyában


ELMARAD! - Horváth-Pribojszki Duó - Beat of the Lake Minimal a Papírkutyában (2020.11.04.)

A „Horváth – Pribojszki Duó” Horváth Ákos (Révész Sándor zenekara, The Bluesberry Band) énekes, gitáros, valamint Pribojszki Mátyás az egyik legismertebb hazai és európai szinten is jegyzett, elismert szájharmonikás, énekes, dalszerző közös, különleges duó formációja. Bővebben Rövidebben

Időpont: 2020. november 4., szerda 19.00
Helyszín: Papírkutya.Veszprém (Veszprém, Szabadság tér 9.)

A „Horváth – Pribojszki Duó” Horváth Ákos (Révész Sándor zenekara, The Bluesberry Band) énekes, gitáros, valamint Pribojszki Mátyás az egyik legismertebb hazai és európai szinten is jegyzett, elismert szájharmonikás, énekes, dalszerző közös, különleges duó formációja. Mindketten a Balaton szerelmesei és az igényes, hangszeres zene képviselői. Több éve tartó ismeretségük, barátságuk alatt eddig mindenki a saját útját járta, de most úgy döntöttek, hogy létrehoznak egy új projektet, amelyben közös ötleteiket, saját számaikat valósítják meg, valamint az általuk kedvelt soul, beat, rock, country, és blues műfajokból válogatott kedvenc dalaikat dolgozzák fel.

A koncertek díjmentesen látogathatók.

Kérjük, érkezzenek időben, mert a helyszín az érvényben lévő szabályozásoknak megfelelően 23 óráig tart nyitva.
Kérjük, hogy csak és kizárólag egészségesen jöjjenek a koncertre, ha egy kicsit is rosszul érzik magukat, köhögnek, vagy egyéb hasonló tüneteitek vannak, akkor a saját és mások védelme érdekében maradjanak otthon!
A jelenleg érvényben lévő szabályozások értelmében a szájat és orrot eltakaró maszk viselése nem kötelező, de ajánlott.
Vigyázzanak egymásra!

Cím: Veszprém, Szabadság tér 9.
Esemény időpontja:2020.11.04.
Szervező neve: Veszprém-Balaton 2023 Zrt.
Szervező címe: 8200 Veszprém, Óváros tér 9.