Programok

Előétel / Starter:
Kecskesajt „tiramisu” kaláccsal, rebarbarával
Goat cheese'tiramisu' braided cakes and rhubarb 1790.-Ft


Leves / Soup:
Spárgaleves pisztáciás csülökterrinnel és almás tormahabbal
Asparagus soup with pistachio-trottersterrin and apple-horseradish foam 1590.- Ft


Főételek / Main dishes:
Bárány articsókával taleggio-s polentával és zsenge zöldborsóval
Lamb with artichoke, taleggio-polenta and young green peas 4490.- Ft
Nyúl medvehagyma gombóccal, kucsmagombával, répapürével
Rabbit with wild garlic-dumplings, morel and carott puree 3990.- Ft
Bőrös szopós malac füstölt csülökkel, sólettel
Crispy suckling pig with smoked knuckle and chulent 4390.- Ft
Spenótos tavaszi zöldségek tormával, rántott újhagymával
Spring vegetables with spinach and horseradish and breaded green onion 2790.- Ft


Desszert / Dessert:
Rebarbara sorbet tejsavós panna cottával és eperrel
Rhubarb sorbet with whey-panna cotta and strawberry 1390.-Ft

Cím: 8200 Veszprém, Buhim utca 14-16.
Esemény időpontja:2019.04.20 13:10 - 2019.04.28 13:10
Szervező neve: Oliva Hotel és Étterem
Szervező címe: 8200 Veszprém, Buhim utca 14-16.
Szervező tel.: +36 88 403 875
Szervező E-mail: oliva@oliva.hu
Szervező Weboldal: http://www.oliva.hu/