Aktualitások

Illatos Mézes Advent Veszprém Felhívás


Illatos Mézes Advent Veszprém Felhívás

"Illatos Mézes Advent Veszprém" Felhívás keretein belül azokat a magánembereket, cukrászokat szeretnék megszólítani, akik örömüket lelik a mézeskalácsok készítésének, díszítésének világában. Bővebben Rövidebben

Azoknak szól a felhívás, akik büszkén szeretnék megmutatni alkotói tehetségüket, szépérzéküket egy mézeskalács kiállítás létrehozásában.

Készítsenek mézeskalácsból az Advent idejére méltó házikókat, épületeket, fákat, falu-, vagy városrészleteket háromdimenziós formában.
Színvilágát tekintve kétféle alkotást várunk: a natúrbarna, hófödte mézeskalács-, hamiskalács épületeket, illetve a gyermekek nagy kedvencét, melyek csokoládéval vagy színes cukorkákkal, drazsékkal vannak dekorálva.
Az alkotásokat mindenki önálló formában készíti el.
Amit szeretettel fogadnak az minimum egy A/4-es méretnek megfelelő alkotás, kb 30x21 cm. Az összes terület, amit közösen fel lehet használni 2,10 m X 1,50 m.

Az elkészült műveket szakszerűen alátámasztva, névvel ellátva az alábbi időpontokban fogadjuk:
-november 30. péntek
-december 3. hétfő

Mind az alkotói részvételt, mind a leadási lehetőséget kérjük az alábbi telefonszámon vagy email-címen egyeztetni szíveskedjenek, ahhoz, hogy időben tudják jelezni annak az előfordulását, ha a meghatározott terület betelne, s több alkotást nem tudnának fogadni.

Telefonszám: +36 30/611-5447
Email-cím: anettkozaroczy@gmail.com

Ezt követően állítják össze az Adventi Illatos Mézes kiállítást, amit a Veszprémi Polgármesteri Hivatal aulájában lehet majd megtekinteni december 5-től. Az alkotók nevét természetesen közzéteszik.
A következő évektől remélhetőleg újabb és újabb alkotások születnek majd, amiket a belváros kirakataiban képzelnek el Veszprémben, az Advent idején.

Cím: Veszprém, Óváros tér 9.