Helyek

Nordica Síaréna


Intersport Síaréna Eplény

Az Intersport Síaréna Eplény változatos, 7984 méter hosszú pályarendszerén 16 különböző útvonalon lehet hódolni a téli sportoknak. Bővebben Rövidebben

Eplényben található Magyarország leghosszabb egyben, megállás nélkül síelhető útvonala, amely 1927 méter hosszú és teljesen kezdőbarát kék jelzésű szakaszokból tevődik össze. Teljesen kezdőktől a profikig mindenki jól érzi magát a különböző pályák kavalkádjában, legyen az snowboardos vagy síelő.

2016 nyarán kialakításra kerül a 7/a sípálya a jelenlegi 7-es pálya folytatásában. A két pálya összenyitásával megvalósul egy több, mint 1 kilométer hosszú kezdő-középhaladó pálya. Az új pályához egy kétszemélyes ülőliftet építünk, amely külön kiszolgálja azt. Mindezek mellett a 2-es csákányos felvonó is meghosszabbításra kerül 350 méterrel.(2a várható megépítése 2016 nyár)

Természetesen az esti sízés lehetősége is biztosított az Intersport Síaréna Eplény. Több mint 4 kilométer kivilágított sípálya várja az esti sízésre érkezőket.

 

A sebesség megszállottjainak létrehoztak egy sebességmérő pályaszakaszt, ahol lemérhetik, hogy mennyivel suhannak lefelé. A freestyle stílust kedvelők részére megépítették Magyarország legnagyobb Freeski és Funparkját, ahol a több földből készült ugrató között helyet kapott egy “BigAir” is.

Az Intersport Síaréna Eplény több napra kínál kellemes, aktív kikapcsolódási lehetőséget az egész családnak, egészen a legkisebbektől a legnagyobbakig.

Cím: 8413 Eplény
E-mail: info@siarena.hu
Telefonszám: +36 70 425 7674
Honlap: http://www.siarena.hu
Fizetési lehetőségek:
  • Bankkártya / hitelkártya
  • Széchenyi Pihenőkártya
Kedvezmény-kártyák:
  • Bakony & Balaton kártya

A Legfrissebb nyitvatartást ide kattintva érheti el!

Síaréna: felvonók, vendéglátóhelyek, pályaszállás, kölcsönző

Bringaréna: libegőzés, felvonós élménykerékpározás, Ámos-hegyi kilátó, családi hegyikerékpáros élménypályák, kerékpárkölcsönző, Kemencés Büfé

Részletes jegyinformációkról ide kattintva tájékozódhat!