Aktualitások

Ismét első helyezett a Malomkert Sörház a DiningCity Étterem Hét közönség szavazatai alapján


Ismét első helyezett a Malomkert Sörház a DiningCity Étterem Hét közönség szavazatai alapján

A 2018. március 5-11. közötti XIV. DiningCity Országos Étterem Hét remek vendégszámmal zárult! Összesen 137 résztvevő étteremben próbálhattak ki a Vendégek különleges 3 fogásos menüajánlatokat. Bővebben Rövidebben

Malomkert Sörház (Veszprém) - Szücs Balázs /ügyvezető/

„Első helyezettként dobogóra kerülni rendkívüli eredmény, óriási elismerés, azonban a helyezést megőrizni még nagyobb kihívás, még körültekintőbb előkészületeket és odaadóbb munkát, erőfeszítést igényel. Büszkék vagyunk csapatunkra, hogy küldetésük ezúttal is sikerrel járt, ismét bizonyították szakmaszeretetüket, elhivatottságukat, és lelkiismeretes munkájukkal megnyerték Vendégeinket. 

Külön öröm számunkra, hogy a pontozásos értékelések mellett nagyon pozitív szöveges visszajelzéseket kaptunk, melyekből az is kiderült, hogy sokan első alkalommal jártak nálunk. Városunk és környéke bővelkedik remek éttermekben, ezért is fontos számunkra a DiningCity kezdeményezése, a közös munka, hiszen egy kiváló lehetőségnek tartjuk új vendégkör bevonzására. 
Folyamatos megújulásra, trendkövetésre törekszünk, igyekszünk a változó igényeknek megfelelni, és az Étterem Héten való sikeres szereplésünk is azt bizonyítja, hogy jó úton haladunk. 
Hálásak vagyunk Vendégeinknek a pozitív visszajelzésekért, nagyon köszönjük, hogy elismerik, értékelik munkánkat, erőfeszítéseinket!"

 

Forrás: http://etteremkostolo.blog.hu

Cím: 8200 Veszprém, Fenyves utca 15.