Aktualitások

Ismét első helyezett a Malomkert Sörház a DiningCity Étterem Hét közönség szavazatai alapján


Ismét első helyezett a Malomkert Sörház a DiningCity Étterem Hét közönség szavazatai alapján

A 2018. október 8-14. közötti XV. DiningCity Országos Étterem Hét remek vendégszámmal zárult! Összesen 120 résztvevő étteremben próbálhattak ki a Vendégek különleges 3 fogásos menüajánlatokat. Bővebben Rövidebben

Malomkert Sörház (Veszprém) - Szücs Balázs /ügyvezető/

„Első helyezettként dobogóra állni, immáron harmadszorra, lenyűgöző eredmény, megtisztelő kitüntetés. Mesterszakácsunk vezénylésével címvédő posztunkat harmadszorra is büszkén viseljük. Pozíciónkat megtartani még körültekintőbb előkészületeket és odaadóbb munkát, erőfeszítést igényel.

Elmondhatatlanul büszkék vagyunk csapatunkra, hogy ismét bizonyították szakmaszeretetüket, elhivatottságukat és lelkiismeretes munkájukkal harmadszorra is megnyerték Vendégeinket. A magasztaló értékeléseket hálásan köszönjük minden kedves Vendégünknek és külön magas elégedettség számunkra, hogy a szöveges értékelések alátámasztják, hogy sokan először jártak Nálunk, lehetőséget biztosítva ezzel számunkra a DiningCity kezdeményezése, a közös munka gyümölcseként egy új vendégkör bevonzására.

Folyamatos megújulás, trendkövetés van a tarsolyunkban, igyekszünk a változó igényeknek megfelelni, olykor egy kicsit többet nyújtani Vendégeinknek. Az Étterem Héten való sikeres szereplésünk azt bizonyítja, hogy jó úton haladunk. 
Hálásak vagyunk Vendégeinknek a pozitív minősítésekért, nagyon köszönjük, hogy méltányolják, értékelik hivatásunkat, erőfeszítéseinket! Szeretettel várunk továbbra is minden kedves Vendéget a Malomkert Sörházba, a Királynék városába."