Programok

Izgalmas tematikus séták Veszprémben – mindenkinek!


Izgalmas tematikus séták Veszprémben – mindenkinek! (2018.03.21. - 2018.12.31.)

Az ImagineVeszprém sétái során egy titokzatos borbélylegény nyomába szegődhetünk, a legfinomabb helyi étkekből kóstolhatunk, vagy vicces történeteket hallhatunk a magunk mögött hagyott 20. század második felének nehéz éveiből… Indulhatunk? Bővebben Rövidebben

Egy város története valójában nem más, mint a mindenkor ott élők, oda látogatók személyes sorsának különös elegye. Szerelmek és háborúskodások, nyélbe ütött üzletek, művészeti-, tudományos- vagy éppen sportsikerek, elszánt reformerek újításai és persze be nem teljesült vágyak, rejtélyes bűnesetek – ezek összessége hozza létre azt az egyszeri és megismételhetetlen karaktert és légkört, amely minden város sajátja.

Veszprém, ez a viaduktjáról, barokk várnegyedéről és állatkertjéről ismert, Balaton-közeli gyönyörű város, a kötelező látnivalókon kívül számos kincset, eltitkolt történetet, helyi legendát rejt, melyeket lehetetlen egyetlen alkalommal megismerni. Tematikus sétáinkkal mindezek felfedezésére hívunk mindenkit! Hiszen a királynékon kívül éltek itt legendás életű közemberek, nagyot álmodók és kicsiben megvalósítók, kofák, borbélyok, cukrászok, zenészek és sokan mások. Minden utcakő, kávéház, kert és kapualj mesél valamit az elmúlt évszázadokról, ha pedig valaki az izgalmas történeteken túl egyebekre is éhezne, gasztrobarangolásainkon ízeiben is felfedezheti Veszprém legfinomabb titkait.

Tartson velünk veszprémi városnéző sétáinkon, és a fővárosban már megszokott, könnyed, szórakoztató és tartalmas élményben lehet része!

A 2017 óta működő, budapesti székhelyű ImagineVeszprém célja, hogy tematikus városfelfedező sétáin mindenki közelebb kerüljön a városhoz, ahol jár, s hogy a séták végére kiderüljön: elég csak másképp nekiindulni, s a városok végül felfedik féltve őrzött titkaikat!

Közelgő séták és információk itt.

 

Cím: Veszprém
Esemény időpontja:2018.03.21. - 2018.12.31.
Szervező neve: Imagine Veszprém
Szervező tel.: +36 20 457 17 71
Szervező E-mail: info@imagineveszprem.hu
Szervező Weboldal: http://imagineveszprem.hu