A hidegebb hónapok beköszöntével, melegítsék fel magunkat egy hangulatos borvacsora keretében a Jásdi és Guden birtokok és az Oliva Étterem ízletes fogásainak társaságában. Rövidebben
Időpont: 2019. október 11., péntek 19 óra
Helyszín: Oliva Hotel és Étterem (Veszprém, Buhim u. 14-16.)
Menüsor:
Üdvözlő fogás:
Friss pisztráng, barack, mandula
Guden Vitéz 2018
Hideg előétel:
Zeller textúrák, sós kalács
Guden Slikker 2017
Leves:
Galamb, grapefuit, vanília
Guden Kertmög 2016
Meleg előétel:
Ököruszály, vajas galuska, birs
Jásdi Chardonay Válogatás Nagykúti Dűlő 2017
Főétel:
Őz, csicsóka, gomba, szilva, kakaóbab
Jásdi Ranolder Vörös (cabernet franc)2013
Desszert:
Kókusz, gesztenye, sós karamell, bazsalikom
Jásdi Ranolder Fehér (furmint-olaszrizling) 2015
Menüár borsorral: 13.900 Ft /fő
Cím: | 8200 Veszprém, Buhim utca 14-16. | ||||||||||
E-mail: | oliva@oliva.hu | ||||||||||
Telefonszám: | +36 88 561 900 | ||||||||||
Honlap: | http://www.oliva.hu/ | ||||||||||
Esemény időpontja: | 2019.10.11. | ||||||||||
|