Programok

Jön a Kávéházak Éjszakája Veszprémbe!


Jön a Kávéházak Éjszakája Veszprémbe! (2021.09.25. - 2021.09.26.)

Szeptember 25-26-án a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program támogatásával megrendezésre kerül a Kávéházak Éjszakája. Bővebben Rövidebben

13 helyszínen több, mint 40 programmal várja az érdeklődőket a Kávéházak Éjszakája szeptember 25-26 között, két teljes napon át.

Budapesti, több éves sikere után - a Veszprém Európa Kulturális Főváros 2023-nak köszönhetően idén útjára indul a Kávéházak Éjszakája a városban. A rendezvényen a látogatók ingyenes zenei koncertek, irodalmi programok, gyerek illetve családi foglalkozások és kóstolókon vehetnek részt ezen a hétvégén reggeltől estig.

A Kávéházak Éjszakáján Hobo - József Attila estjét, Karinthy Kabarét, Saiid, akkezdet phia slammer estjét, Pilinszky születésének 100. évfordulója alkalmával több irodalmi és zenei és képzőművészeti programot láthat a közönség. A zenei műfaj sokféleségét a helyszínek atmoszférájához igazítottuk, különös figyelmet fordítva arra, hogy a városon kívülről érkező programok mellett helyet biztosítsunk a helyi értékek, művészek fellépésére is. Így kapott helyet a Ethnokor a Tizen1 előtt, a Latin Formáció a Maricában, vagy Bakos Árpád és barátai a Hangvillában” fogalmazott Serfőző Krisztina, a Kávéházak Éjszakájának főszervezője. A zenei és irodalmi programok mellett számos gyerek és kóstolóprogramon vehetnek részt az érdeklődők.

Résztvevő helyszínek:
Cafe Frei
Fricska
FÜGE
Hangvilla
Incognito
Kávé- és Teaház az Íródeákhoz
KOKO Terasz
KUNSZT!
Mákmoiselle Pékség
Marica
Papirkutya
Tizen1 TERASZ
+Csacska a gyerekeknek

A programokra a belépés ingyenes, de fontos megjegyezni, hogy néhány esemény esetében teltház várható, ezért javasolt a helyszínen előzetesen érdeklődni a programra való belépési lehetőségekről.

A Kávéházak Éjszakája program a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program támogatásával jött létre.

“Kóstolj bele a kultúrába Veszprém legnépszerűbb kávéházi helyszínein”

A részletes programról a www.kavehazakejszakaja.hu weboldalon lehet tájékozódni.

Cím: 8200 Veszprém, Óváros tér 2.
Esemény időpontja:2021.09.25. - 2021.09.26.
Szervező neve: Veszprém 2023 Európa Kulturális Fővárosa
Szervező E-mail: info@2023veszprem.hu
Szervező Weboldal: http://2023veszprem.hu