Programok

Judie Jay Trio - Papírkutya.Veszprém


Judie Jay Trio - Papírkutya.Veszprém (2020.11.07 19:00 - 21:00)

Judie Jay Trio november 7-én, szombaton 19 órakor a Papírkutya.Veszprémben. Bővebben Rövidebben

A több mint két évtizede a pályán lévő előadó zenei palettáján a saját darabok, a dzsesszes, soulos kalandozások mellett az ismert sztenderdek és feldolgozások is felbukkannak.

Judie Jay dolgozott Karányi Danival, a Casio Samplesszel, a Beat Dis-szel, a Realistic Crew-val, az Anima Sound Systemmel, a Zagarral, a ColorStarral, a Heaven Street Sevennel, Zoohackerel és rendszeresen énekelt együtt Fábián Julival is a Random Trip keretei közt. Első szólólemeze 2011-ben Harmony címmel jelent meg. Szvinges, bluesos hangzásvilágtól kezdve a hip- és triphopon át egészen az elektronikus zenékig megannyi stílusban otthonosan mozog. Ez minden bizonnyal az őt ért számtalan zenei hatásnak is köszönhető, hiszen Algériában született, élt Kanadában, de dolgozott Berlinben és Korfun is.
“Szeretek a különböző stílusok közt ugrálni, ami tetszik, azt eléneklem. Egyedül hozom meg a saját döntéseimet, de még jobban kedvelem, ha egy érdekes ötletet egészíthetek ki, azt tehetem még érdekesebbé. Volt már rá példa, hogy színpadon csillogó dívaként éreztem magam, például a trió társaságában, és az felemelő érzés volt. De lokálok szegleteiben, ramaty hangtechnikán ugyancsak csodálatos tud lenni a hangulat. Mikor melyik szerepnek van ott és akkor helye, ideje” – mondta korábban az énekes.


A koncertek díjmentesen látogathatók.

A koncertek előtt és után a helyszínen vacsorázhatnak is. A konyha 22 óráig tart nyitva.
A szervezők kérik, hogy érkezzenek időben, mert a helyszín az érvényben lévő szabályozásoknak megfelelően 23 óráig tart nyitva.
Kérik, hogy csak és kizárólag egészségesen menjenek el, ha egy kicsit is rosszul érzik magukat, köhögnek, vagy egyéb hasonló tüneteik vannak, akkor a saját és mások védelme érdekében maradjanak otthon!
A jelenleg érvényben lévő szabályozások értelmében a szájat és orrot eltakaró maszk viselése nem kötelező, de ajánlott.
 

Cím: Veszprém, Szabadság tér 9.
Esemény időpontja:2020.11.07 19:00 - 21:00
Szervező neve: Veszprém-Balaton 2023 Zrt.
Szervező címe: 8200 Veszprém, Óváros tér 9.