Aktualitások

Találd meg utad a Bakony és Balaton térségben!


Két kerék, dupla élmény!

A Bakony és Balaton térségbe érkező vendégek számára nyújt lehetőséget szabadidejük aktív eltöltéséhez és a térség látnivalóinak, változatosan szép tájainak felfedezéséhez a kerékpárkölcsönző hálózat. Bővebben Rövidebben

A vendégek felfedezhetik a térség látnivalóit, változatosan szép tájait kerékpáron. A Bakony és Balaton kerékpárkölcsönző hálózat kölcsönzési pontjai behálózzák az egész területet, ezért bátran tervezhetnek kerékpáros utakat nem csak csillagtúraszerűen, hanem a térséget átívelően is, mivel a kerékpárok bármely kölcsönzési pontban letehetők függetlenül a kölcsönzés helyétől.

Több mint 14 ponton van lehetőség kölcsönzésre: Várpalotán, Veszprémben, Tapolcán, Zircen, Kapolcson, Halimbán, Dörgicsén, Nemesvámoson, Balatonkenesén, Balatonalmádiban, Sümegen, Megyeren, Aszófőn, Pénzesgyőrben és a Somlón.

A kölcsönző pontokon a kerékpárok mellett az azokhoz szükséges tartozékokat is megkapják a vendégek, illetve gyermekülést, gyermek- és csomagszállító utánfutót is bérelhetnek. A tájékozódásban a régió kistérségeit bemutató kerékpáros térképek is segítik az érdeklődőket túráik során.

A kerékpárkölcsönző hálózat minden évben április 1. és október 30. között üzemel.

Cím: 8200 Veszprém, Vörösmarty tér 4/b

E-mail: info@bakony-balaton.hu

Telefonszám: + 36 20 219 3260

Honlap: http://bakony-balaton.hu/hu

Cím: 8200 Veszprém, Vörösmarty tér 4/B
E-mail: info@bakony-balaton.hu
Telefonszám: +36 20 219 32 60
Honlap: http://www.bakony-balaton.hu