Aktualitások

Konferenciahelyszínek Veszprémben


KONFERENCIAHELYSZÍNEK VESZPRÉMBEN

Ha Ön éppen konferenciát tervez, és még nem döntötte el, melyik városban bonyolítsa le rendezvényét, üzleti tanácskozását, a céges továbbképzést vagy a csapatépítő tréninget, válassza Veszprémet, a királynék városát! Az itt kínált lehetőségek száma szinte korlátlan! Bővebben Rövidebben

Veszprém iskolaváros, egyetemi város, megyeszékhely, a Közép-Dunántúli régió egyik központja, egyházi központ.

Számos intézményt, létesítményt, rendezvénytermet, szállodát és éttermet tudunk ajánlani Önnek, legyen szó kis létszámú tréningről vagy nagyobb konferenciáról! 

Két kiemelt vonzerőnk, a Vár és az Állatkert mellett Veszprém számos más kincset is rejt! A tudás és az innováció központja, a történelmi emlékek sokasága, a minőségi éttermek és szálláshelyek kínálata, a természet változatossága, a Bakony és a Balaton érintése...mind-mind a város sokszínűségének ékes bizonyítékai.

Az általunk javasolt szolgáltatók mind nagy szakértelemmel és tapasztalattal rendelkeznek a rendezvényszervezés terén, forduljon hozzájuk bizalommal!

Íme Veszprém kínálata konferenciaszervezők részére:

Nagy befogadóképességű intézmények, konferenciahelyszínek

Veszprém Aréna - Konferenciák 20 - 4000 főig!

A Veszprém Aréna Magyarország egyik legmodernebb és legjobban felszerelt sport- és rendezvénycsarnoka. Számos különálló helyiséggel, közel 1000 férőhelyes, ingyenes parkolóval, kiváló megközelítési lehetőséggel és a 2008-as nyitása óta eltelt évek rendezvényeinek referenciáival vár mindenkit a kézilabda fővárosában, a világsztárok otthonában!

Business Excellence győztes: A Veszprém Aréna nyerte el a legjobb rendezvényközpont címet a Business Traveller Hungary magazin olvasóinak szavazatai alapján 2013-ban.

Különleges helyszín, világszínvonalú technikai felszereltség, fiatal, rugalmas csapat. Kérjen egyedi, rendezvényre szabott árajánlatot!

Bérelhető termek - Bővebben...


Hangvilla Multifunkcionális Közösségi Tér

A Hangvilla Multifunkcionális Közösségi Tér egy hétezer négyzetméteres, csaknem ötszáz fős hangversenytermet magába foglaló, minden szempontból attraktív, a 21. század technikai igényeit szolgáló, modern épületegyüttes. Egyedülálló közösségi teret kínál a betérőknek, ahol minden korosztály megtalálja a szórakozását a komolyzenétől a könnyűzenén át a színházi és egyéb produkciókig. A Hangvilla mindezek mellett helyet ad konferenciáknak, tanácskozásoknak és a városi rendezvényeknek is. 

A Hangvilla nem csak rendezvényhelyszín, konferenciaközpont, koncert- és színházterem, hanem kávézó, étterem is.

Bővebben...

A Hangvilla épületében működik a Historia Hangvilla Étterem, Kávézó és Rendezvényközpont, mely profi segítséget nyújt a legkülönbözőbb események megvalósításában, a legjobb áron Veszprém belvárosában. Több száz fős rendezvényre is elegendő eszközparkkal, technikai felszereléssel (projektor, vetítővászon, flipchart, vezeték nélküli internetelérés – Wi-Fi-kapcsolat, hangosítás), a Hangvilla mélygarázsában parkolási lehetőséggel és szakképzett személyzettel rendelkeznek, így a Historia számára nincsen lehetetlen.

 • belvárosi rendezvényhelyszín
 • több konferenciaterem egy helyszínen
 • konferenciaterem természetes fénnyel, belvárosi panorámával
 • konferenciahelyszín 450 főig
 • étkezési lehetőség akár 450 főre
 • gálavacsorák
 • outdoor catering lehetőség, Veszprém belvárosának legnagyobb méretű étterem terasza

Speciális szolgáltatások:

 • igény esetén vállaljuk csapatépítő tréningeket: koktélkészítő tréning, whisky-kóstoló
 • idegenvezetés a Hangvillában (kb. 20 perces túra a Hangvilla épületében)
 • borkóstoló-túra szervezése a Somló-hegyre

További részletekért, képekért és mintaajánlatért kérem, kattintson ide!


Konferencia- és rendezvényhelyszínnek is ideális szálláshelyek

Betekints**** Konferencia- és Wellness Hotel

Veszprém első igazi wellness szállodája a város egyik legszebb pontján, a Betekints-völgyben, a Séd-patak partján, csodálatos klímájú erdei környezetben fekszik. A Völgyhíd ívei, az ezeréves vár sziluettje, az ősi templomok tornyai felejthetetlenné teszik az itt eltöltött időt, valamint biztosítják a nyugalmat a teljes kikapcsolódáshoz.

A konferenciaturizmusban résztvevők figyelmébe ajánlják modern technikával felszerelt rendezvénytermeik szolgáltatásait.

Bővebben...


Hotel Historia****&Historante

A Hotel Historia****& Historante termei 80 főig kiváló helyszínt biztosítanak céges konferenciák, szakmai események, tréningek, továbbképzések lebonyolításához.

A főétkezésekhez és kávészünetekhez ültetett étkezés vagy állófogadás keretében a különtermet, vagy jó idő esetén a hotel előtti szabadtéri teraszos területet ajánljuk.

Bővebben...


Villa Medici Hotel**** és Étterem

Várja Önöket a Dunántúl egyik legkedveltebb 4 csillagos szállodája, a Hotel Villa Medici. Szállodánk diszkrét eleganciával, magas szintű szolgáltatásokkal áll a konferenciák, üzleti találkozók résztvevői, valamint a pihenni vágyók rendelkezésére.

Válassza Magyarország egyik legjobb konyhájával és profi felszolgáló csapatával rendelkező családi éttermét és szállodáját, ahol mindig szívesen látjuk, hogy megmutassuk, mi az a plusz, amitől mi mások vagyunk...

Bővebben…


Hotel Historia Malomkert

A Hotel Historia Malomkert termei 110 főig kiváló helyszínt biztosítanak céges konferenciák, szakmai események, tréningek, továbbképzések lebonyolításához.

A főétkezésekhez és kávészünetekhez ültetett étkezés vagy állófogadás keretében különtermet vagy jó idő esetén a teraszt ajánljuk.

Bővebben…


Gizella Hotel*** és Étterem

A festői helyszínen található műemléképület a pihenésen túl remek lehetőséget biztosít családi és társas összejövetelek, baráti rendezvények, esküvők méltó környezetben történő megünneplésére.

Körpanorámás, légkondicionált, galériás rendezvénytermüknél alkalmasabbat találni sem lehet lakodalomhoz.
Professzionális táncparkett és hozzá audio-, videotechnikai eszközök állnak rendelkezésre.
Kiváló akusztika a nagyobb zenei élmény elérésére.
A modern technikával felszerelt, légkondicionált, körpanorámás- természetes fényű rendezvényterem ideális hely üzleti célú találkozók, fogadások, továbbképzések, tréningek és konferenciák lebonyolítására.

Bővebben...


Oliva Hotel és Étterem

Konferenciatermük ideális helyszínül szolgálhat többek között konferenciák, meeting-ek, nagyobb létszámú összejövetelek, sajtótájékoztatók számára, magas színvonalú szolgáltatás kíséretében.

Bővebben…


Völgyikút Ház

Legyen szó konferenciákról, üzleti találkozókról, csapatépítő tréningekről, a Völgyikút Ház ideális választás az év valamennyi hónapjában cégének rendezvényéhez. A klimatizált konferenciatermek modern technikai eszközökkel felszereltek, a vezeték nélküli internet a ház egész területén elérhető.

A Völgyikút Házban eltöltött idő az üzleti élet eseményeit feledhetetlen élménnyé varázsolja ...

Bővebben...


Szalay Villa

A Szalay Villa kisebb konferenciák, tanfolyamok lebonyolítására alkalmas. Szívesen adnak helyszínt rendezvényeknek 20-25 főig, a résztvevők számára büfé biztosításával. A rendezvények lehetnek bentlakásosak is, ebben az esetben igen kedvező ajánlatot adnak a szállásra.

Bővebben...


Hostel Magister

A Hostel Magister modern épülete a belvároshoz közel, nyugodt kertvárosi környezetben helyezkedik el. 240 főt befogadó, modern technikával felszerelt légkondicionált rendezvénytermével ideális helyszínt kínál konferenciák, tréningek, esküvők lebonyolításához.

Bővebben...


Rendezvénytermek

Szaléziánum Érsekségi Turisztikai Központ

A Szaléziánum terembérlési lehetőségek széles kínálatát ajánlja fogadások, könyvbemutatók, előadások, családi és céges rendezvények lebonyolításához.

Előadóterem és kiállítótér I.

 • Férőhely: 25-50 mobil szék
 • a kiállítótér alkalmas előadások, céges rendezvények, konferenciák, vetítések, összejövetelek, megrendezésére
 • emeleti előadóterem és kiállítóterem 2 bejárattal

Előadóterem II.

 • tetőtéri terem, 2 bejárattal, légkondícionált
 • Befogadóképessége: kb. 70 fő

Barokk termek

 • Férőhely állófogadás esetén maximum 50 fő
 • az exkluzív kialakítású, freskókkal díszített termek fogadások, VIP rendezvények, előadások számára kiválóan alkalmas

Pincehelyiség

 • Férőhely maximum 30-35 fő
 • A ház hangulatos pincehelyisége baráti és családi összejövetelek, osztálytalálkozók, borkóstolók számára kiválóan alkalmas helyiség.

Bővebben…


Rendezvényterem a Laczkó Dezső Múzeumban

A Laczkó Dezső Múzeum foglalkoztató termében lehetőség van előadások megtartására. A terem befogadóképessége maximum 90 fő, a helyszínen számítógép, beépített projektor, kézi és mikroport mikrofon áll rendelkezésre. Kapcsolt szolgáltatások: tárlatvezetések a múzeum kiállítóhelyein (Laczkó Dezső Múzeum, Bakonyi Ház, Hősök Kapuja Látogatóközpont, volt Várbörtön).

Bővebben...


Jezsuita templom a Veszprémvölgyben - egy különleges rendezvényhelyszín

A Séd partján, a Veszprémvölgyben, a Kolostorok és Kertek sétaútvonalon található Jezsuita templom építése mintegy 270 év után 2010-ben fejeződött be, és azóta látogatható. Ökumenikus zarándokhelyként is szolgál. Ma kiállítótér és koncertterem, valamint különleges, egyedi konferenciahelyszín is lehet. 

Bővebben...


Kiegészítő programok, hölgyprogram-javaslatok

A konferenciák, meetingek, tanfolyamok kiegészítő programjaként számos lehetőséget kínál a királynék városa. 

Boldog Gizella Főegyházmegyei Gyűjtemény és műemléképületei, kiállításokkal, tárlatvezetéssel:

Gizella-kápolna, Szent György-kápolna, Érseki Palota, Szent Imre Piarista- és Helyőrségi templom

Bővebben...


További információ a veszprémi látnivalókról itt olvasható:

Veszprémi Vár 

Veszprémi Állatkert

 

További kérdés esetén forduljon a Tourinform Veszprém munkatársaihoz bizalommal! 

 

Cím: 8200 Veszprém, Kossuth utca
E-mail: info@veszpreminfo.hu
Telefonszám: +36 88 404 548
Honlap: http://www.veszpreminfo.hu