Csomagmegőrzés


Csomagmegőrzés

A szolgáltatás a a Közép-dunántúli Operatív Program keretében a „Veszprém, a királynék városa" című KDOP-2.2.1/A-12-2012-0002 projekt által valósult meg. Bővebben Rövidebben

Az elmúlt évek tapasztalatai azt mutatták, hogy a város egyik fő nevezetességét, a Várat felkereső hátizsákos turisták és látogatók részéről nagy igény mutatkozik a csomagmegőrző szolgáltatásra az óvárosban. Városnézésüket e szolgáltatás bevezetésével kívánjuk kényelmesebbé tenni. A frekventált helyen, a Vár előszobájában, az Óváros téren található Tourinform Veszprémben elhelyezhetik nehéz csomagjukat, a látnivalók sorának megtekintése így máris egyszerűbb.

Az árakról irodánkban adunk felvilágosítást.

A Tourinform Veszprém csomagmegőrzőjében elhelyezett csomagokban és tárgyakban - különös tekintettel a készpénzre és értéktárgyakra – semmilyen okból bekövetkezett kár esetén sem vállalunk felelősséget.

Csoportoknak javasoljuk előzetesen lefoglalni a csomagmegőrző szekrényeinket, annak érdekében, hogy biztosan el tudják helyezni csomagjaikat amikor megérkeznek városunkba. (Mivel korlátozott a csomagmegőrző szekrények befogadóképessége, kb 30-35 fős csoport poggyászainak elhelyezésére van lehetőség.)

Foglalásra a 88/404-548-as telefonszámon, vagy az info@veszpreminfo.hu e-mail címen van lehetőség.

Az irodában elhelyezett tárgyakat legkésőbb az iroda zárása előtt 15 perccel lehet elvinni.

A Tourinform Veszprém nyitva tartása:

Május 1-től:

H-P: 9:00-17:00

Szo-Vas: 10:00-18:00

Csomagmegőrzőnk a mindenkori zárási idő előtt 15 perccel zár be.

Szekrényeink belső méretei: 

  • Kis szekrény: 76,5 cm magas, 60 cm mély, 43,5 cm széles
  • Nagy szekrény: 117 cm magas, 60 cm mély, 43,5 cm széles

Áraink:

  • Kis szekrény: 300 Ft/óra
  • Nagy szekrény: 400 Ft/óra
  • minden megkezdett óra számít