Programok

„Maradj az iskolában, majd mi megyünk!”


„Maradj az iskolában, majd mi megyünk!” (2021.01.21. - 2021.01.22.)

A Veszprémi Petőfi Színház a Magyar Kultúra Napját ünnepeli a veszprémi általános iskolák diákjaival. Bővebben Rövidebben

A Veszprémi Petőfi Színház fontosnak tartja, hogy - hagyományaikhoz híven - idén is együtt ünnepeljék a veszprémi iskola diákságával a Magyar Kultúra Napját, így útjára indítják „Maradj az iskolában, majd mi megyünk!” programukat!

A vírushelyzet miatt sajnos idén nem tudják fogadni a diákságot a Magyar Kultúra Napja alkalmából, így maroknyi csapatuk újra elindul, hogy elvigye a magyar kultúrát a veszprémi általános iskolák alsó- és felső tagozatos diákjainak! Örömükre szolgál, hogy szinte minden veszprémi általános iskola csatlakozott kezdeményezésükhöz! 

Január 21-22. között a veszprémi általános iskolák udvarára érkezik Színházuk vezetése és néhány művésze, hogy összeállításukkal a korosztályoknak megfelelően ajándékozzanak a magyar kultúra sok-sok műfajából. Népmesék, népdalok, klasszikus irodalom, megzenésített versek és a Magyar Himnusz részleteit is hallhatják a diákok ezen a rendhagyó ünnepi eseményen.

Cím: 8200 Veszprém
Esemény időpontja:2021.01.21. - 2021.01.22.
Szervező neve: Veszprémi Petőfi Színház
Szervező címe: 8200 Veszprém, Óvári F. u. 2.
Szervező tel.: +36 88 564 220
Szervező E-mail: titkarsag@petofiszinhaz.hu
Szervező Weboldal: http://www.petofiszinhaz.hu