Aktualitások

Megújultak a veszprémi éttermek étlapjai


Megújultak a veszprémi éttermek étlapjai

Finomabbnál finomabb ételekkel és új ízekkel várják Vendégeiket a veszprémi éttermek. Bővebben Rövidebben

Élvezd a tél első hónapját a Nosztalgia Garden Ízkertészetben, ahol egy karnyújtásnyira van az erdő, pattog a tűz a kandallóban és ahol a hagyományokat ötvözik a szokatlan ízkombinációkkal.

A Nosztalgia őszi étlapjára körtekrémlevest álmodtak meg birsalmahabbal, a Garden Hidegtálon a szarvassonka, a malaccsászár és a kacsamáj találkozik, és a paprikás krumpli is egészen szokatlan formában jelenik meg.

Asztalfoglalás: 06 88/590-073

 

Megújult étlappal, őszi-téli színekkel és alapanyagokkal várja az Oliva Hotel és Étterem vendégeiket a belváros szívében!

Az étlapon a mediterrán konyha hatása érvényesül, ám a hagyományos gasztronómia fogásai is fellelhetőek. Az új őszi-téli ajánlatokból egy kis ízelítő:

Előétel:
„Figula Misi libamája” korianderes almával, dióval, zellerrel
Leves: 
Szarvasragu leves burgonya gombóccal
Főétel:
Rozé kacsamell rozmaringos-rózsaborsos körtével, házi burgonyafánkkal

A teljes étlap az alábbi linken érhető el.

 

A Malomkert Sörház gasztronómiai barangolásra invitálja vendégeit a megújult étlappal. A bemutatkozó új étlap szereplői nem csak az ízlelőbimbóknak, hanem a szemeknek is óriási élményt nyújtanak!

November 22-től új étlap a Malomkert Sörházban!

Az étlap az alábbi linken érhető el.

 

 

Új étlappal és megújult belsővel tértek vissza.

A Gusto 13 Bistro & Delicate a Chianti Étterem helyén, annak szellemiségét átvéve, megújult környezetben, de ugyanazzal a csapattal indult útjára, olasz tematikájú, kicsit egyszerűbb gasztrovonallal, a magyar és mediterrán konyha egyfajta ötvözésével.

Az új étlap megtekinthető a GUSTO13 Bistro & Delicate honlapján!

 

2018. november 29-től megújult étlappal várják Vendégeiket, frissített kínálatuk a Betekints Wellness és Konferencia Hotel**** és Étterem honlapján tekinthető meg!

 

Cím: Több helyszínen!