Programok

Nyílt nap a Veszprémi Petőfi Színházban


Nyílt nap a Veszprémi Petőfi Színházban (2020.09.12.)

Utazzon idén a Veszprémi Petőfi Színház „zenebuszával” és nyerjen betekintést a kulisszatitkokba „Hétpróba a bérletekért” vetélkedőnk során. Részletek a leírásban. Bővebben Rövidebben

Idén szeptember 12-én kerül megrendezésre a Színház nyílt napja, melyen zenés műsorral és kedvezményes bérletvásárlási lehetőséggel várják az érdeklődőket.

15 órától várják nézőiket a Jegyirodában, ahol kedvezményesen tudják megváltani a 2020/2021-es színházi évadra szóló bérleteiket. A színház előtti téren pedig a Veszprémi Petőfi Színház művészei és fiatal tehetségei várják az idelátogatókat egy kis zenés körutazásra a színház kisbuszával.

Hagyományaikhoz híven újra megrendezésre kerül a „Hétpróba a bérletekért” elnevezésű vetélkedő, mely során hét különböző színházi háttérszakmában próbálhatják ki magukat a résztvevők.

Az idelátogatók biztonsága érdekében a vetélkedőn való részvétel regisztrációhoz kötött, amihez nem kell mást tenni, mint jelentkezni telefonon a 20/772-8200 számon vagy személyesen a színház Jegyirodájában.

Az esemény az előírt biztonsági előírásnak maradéktalanul megfelel, illetve a színház több fertőtlenítő pontot is kihelyez.

Cím: 8200 Veszprém, Óvári Ferenc u. 2.
Esemény időpontja:2020.09.12.
Szervező neve: Veszprémi Petőfi Színház
Szervező címe: 8200 Veszprém, Óvári F. u. 2.
Szervező tel.: +36 88 564 220
Szervező E-mail: titkarsag@petofiszinhaz.hu
Szervező Weboldal: http://www.petofiszinhaz.hu