Szállások

Oliva Hotel és Étterem


Oliva Hotel és Étterem

Veszprém történelmi belvárosának szívében, közvetlenül a városközpontban, nyugodt környezetben, a Vártól pár perc sétára, 20 mediterrán hangulatú szobával várjuk kikapcsolódni vágyó vendégeinket. Bővebben Rövidebben

Foglalja le szállását közvetlenül a szálláshely honlapján:

Szobáink elhelyezkedése, a szálloda belső építészete, színvilága, kacskaringós lépcsői mediterrán hangulatot idéznek. A hotel teljes kapacitása 45 főt képes befogadni. Szobáink légkondicionáltak, minibárral, Wifi-vel felszereltek.
Üzleti vendégeinket 45 főt befogadó konferencia termünkkel, a feltöltődésre vágyókat pedig wellness részlegünkben finn szaunával, jakuzzival, és különböző masszázsokkal várjuk.
A hotel saját, kamerával megfigyelt, sorompóval elzárt parkolóval rendelkezik.
Szeretettel várjuk kedves Vendégeinket!

A kertben leanderek, oliva, borostyánnal és vadszőlővel futtatott falak, középen egy kerámia vízköpő sárkány. Mediterrán hangulat Veszprém történelmi belvárosának egy félreeső utcájában, a Buhimban. A buhim a legendárium szerint menedéket jelentett. Igen, az Oliva egy menedék. Napsütésben leülni a kerthelyiségben a családdal, barátokkal és élvezni az életet. Meghúzódni a többszázéves boltívek alatt. Nem foglalkozni akkor és ott mással, csak magunkkal. És igen, az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz borokat és rossz ételeket együnk, hát ezért is járunk az Olivába. A jót keressük. A kedveset. A barátságosat. Ahol otthon érezzük magunkat. Vagy még jobban.

Cím: 8200 Veszprém, Buhim utca 14-16.
E-mail: oliva@oliva.hu
Telefonszám: +36 88 403 875
Honlap: http://www.oliva.hu
Nyitva tartási időszak: 0-24 az év minden napján
Fizetési lehetőségek:
  • Bankkártya / hitelkártya
  • Balatoni Korona
  • Csak készpénzfizetési lehetőség
  • Széchenyi Pihenőkártya
Kedvezmény-kártyák:
  • Veszprém kártya
Kétágyas szobák száma: 20
Apartmanok száma: 1
Egyéb szobák: családi szoba: 1 db; a kétágyas szobák közül három pótágyazható
Befogadóképesség: 45
Árszínvonal: közepes/átlagos

Foglalja le szállását közvetlenül a szálláshely honlapján: