Programok

Örömdobolás Franczia Danival


Örömdobolás Franczia Danival (2021.10.28.)

Az örömdobolás októberben is folytatódik - változó napokon délután 4 órától. Bővebben Rövidebben


Különleges hétlezáró kikapcsoló program, ahol Franczia Dani személyében rutinos vezető mellett tapasztalhathatják meg a közös zenélés élményét. A közös zenélés növeli a boldogsághormokat, jöjjön, próbálja ki magát!

>>Mindenkinek szól: nem baj, ha már száz éve nem fogott hangszert a kézben, vagy esetleg még soha... itt az alkalom! Várják szeretettel az élménydobolók között, együtt ellazulnak és jól kidobolják magukat!

>>A szakkör 45 perces, a részvétel díjmentes, regisztrációhoz nem kötött, a részvétel érkezési sorrendben lehetséges 20 fő és a rendelkezésre álló hangszerek erejéig. A rendezvény nem zártkörű, nézőként is szívesen látják, legközelebb biztos nem akar majd kimaradni!
 
>>Adományt elfogadnak, amivel a programsorozat minél további fennmaradását támogathatják.
.
HANGJÁTÉK
,,A program a Hangjáték program keretében valósul meg. A Hangjáték Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosának zenei fejlesztési programja. A Hangjáték missziója a környékbeli zenei kultúra fejlesztése; célja, hogy Veszprémben éljen a legtöbb zenélő ember Magyarországon, ezért 2021 őszétől workshopokat, könnyűzenei képzéseket, órákat indítunk."


 

Cím: Veszprém Szabedság tér 9
Esemény időpontja:2021.10.28.
Szervező neve: Veszprém 2023 Európa Kulturális Fővárosa
Szervező E-mail: info@2023veszprem.hu
Szervező Weboldal: http://2023veszprem.hu