Programok

Országos Étterem Hét a Historia Malomkert Sörházban


Országos Étterem Hét a Historia Malomkert Sörházban (2019.03.18. - 2019.03.24.)

A Historia Malomkert Sörház is részt vesz a március 18-24. közötti Országos Étterem Héten. Bővebben Rövidebben

2019. március 18. és 24. között az Országos Étterem Hét-en résztvevő "TOP" éttermek egységes-fix áron kínálnak 3 fogásos ebéd/vacsora menüket!

Az éttermi résztvevők fele mindössze 3.900 Ft-ért, a másik fele pedig 4.900 Ft-ért kínál Prémium menüt, illetve 5.900 Ft-ért Exkluzív menüt (szervízdíjjal együtt!). A Prémium és Exkluzív menüt kínáló vendéglátóhelyek az Étterem Hét étterem-lista oldalán piros, "DiningCity Csillaggal" vannak megjelölve.

Több mint 100 „TOP étterem” vesz részt a programban, melyek közül majdnem 90 budapesti és több, mint 40 az ország különböző pontján található meg! Számos olyan étterem is résztvevője az Étterem Hét-nek, mely Magyarország 50 legjobb étterme közé tartozik (több hazai gasztro szaklap/kiadvány alapján)!

A résztvevő éttermekbe csak és kizárólag online formában a www.etteremhet.hu weboldalon lehet leadni érvényes asztalfoglalást, telefonon, vagy más formában nem.

 

AZ ONLINE ASZTALFOGLALÁS MENETE:

A különböző éttermek weboldalunkon teszik közzé, hogy milyen menükkel várják a Vendégeket.

Az étlapok elérése nagyon egyszerű -> válassza ki a főoldalon az étkezés dátumát, a személyek számát és az étkezés típusát, majd kattintson az "Étterem keresése" gombra. A legördülő étteremlistában minden étteremnél egy kattintással elérhető az adott 3 fogásos menüajánlat a "Menü" ikonra kattintva.

Amennyiben kiválasztott egy szimpatikus éttermet, nincs más dolga, mint a "Foglaljon most" ikonra kattintani és elküldeni online asztalfoglalását.

Minden étterem limitálja az Étterem Hét-re kiadott helyek számát, így érdemes minél hamarabb elküldeni az online asztalfoglalást, nehogy lemaradjon arról az étteremről, melyet a leginkább szeretne kipróbálni.

 

AZ ONLINE ASZTALFOGLALÁS MÓDOSÍTÁSA/TÖRLÉSE:

Az asztalfoglalás csak online módosítható, illetve ha nem tud mégsem elmenni az étterembe, akkor szintén csak online törölhető. A módosítás és törlés az asztalfoglalást visszaigazoló e-mailben, és ezen az oldalon, kicsit lejjebb az "Asztalfoglalás módosítása" vagy "Asztalfoglalás törlése" linkre kattintva is elérhető.

 

Asztalfoglalás kizárólag online küldhető el: www.diningcity.hu/restaurant/17725-malomkert-sorhaz-veszprem

Cím: 8200 Veszprém, Fenyves utca 15.
Esemény időpontja:2019.03.18. - 2019.03.24.
Szervező neve: Hotel Historia Malomkert
Szervező címe: 8200 Veszprém, Fenyves u. 15.
Szervező tel.: +36 88 579 230
Szervező E-mail: info@hotelmalomkert.hu
Szervező Weboldal: http://www.hotelmalomkert.hu/