Aktualitások

Veszprémi Petőfi Színház


ŐSZI PROGRAMKAVALKÁD VESZPRÉMBEN

Itt van az ősz, itt van újra... A nyárnak ugyan lassan vége, de ez nem jelenti azt, hogy ne találhatna kedvére való szórakozást városunkban! Ha nem tudja miből választhat, nézze meg alábbi programajánlatunkat! Bővebben Rövidebben

 

 

 

A Pannon Várszínház őszi előadásai

Ősszel is remek előadások, színdarabok közül választhatnak a színházkedvelők. Tekintse meg az aktuális programkínálatot!


A Petőfi Színház műsora

A veszprémi Petőfi Színház novemberben is színvonalas előadásokkal várja a látogatókat! Tekintse meg az aktuális programkínálatot! 

 

 

Művészetek Háza Veszprém:

Matéria Művészeti Társaság kiállítása Konstellációk címmel

A Csikász Galéria termeiben most megrendezésre kerülő kiállítás alkalom arra, hogy a Matéria Társaság tizennégy alkotója Veszprémben is bemutatkozzon. A kiállító művészek: Baksai József, Bátai Sándor, Birkás István, Budaházi Tibor, Dréher János, Gáll Ádám, Haraszty István, Hérics Nándor, Mazalin Natália, M. Novák András, Serényi H. Zsigmond, Székács Zoltán, Tölg-Molnár Zoltán, Záborszky Gábor.


Erdélyi Gábor - Hordozó 2.0

A Művészetek Háza Veszprém és Vass László műgyűjtő tisztelettel meghívja Önt a Modern Képtár - Vass László Gyűjtemény galériájába (Veszprém, Vár u. 3-7.) Erdélyi Gábor hordozó 2.0 című kiállításának megtekintésére.
A tárlat megtekinthető 2018. január 20-ig.


Bokros László - Lidércfény

Veszprém Város Önkormányzata és a Művészetek Háza Veszprém tisztelettel meghívja Önt Bokros László (1928-2017) festőművész, grafikus kiállítására.


Pannon Egyetem:

Tibet, a tiltott ország

Sari Ruth egy lélegzetelállítóan szép Tibetet tár elénk a Folyosógalérián látható, kiemelkedően magas színvonalú fényképes úti beszámolóján keresztül.


Laczkó Dezső Múzeum:

Bolygón innen, Földön túl - A kis herceg

A Lazckó Dezső Múzeum tisztelettel meghívja Önt a Móra Ferenc Múzeum Bolygón innen, Földön túl - A kis herceg című vendégkiállításának megtekintésére a Laczkó Dezső Múzeumba.


Kincsek „Szent Gellért sziklája” mellől - Ásatások Bakonybél korai története nyomában

A Laczkó Dezső Múzeum új időszaki kamarakiállítást nyitott a Szent Mauríciusz Monostor jövőre esedékes millenniumi évéhez kapcsolódó régészeti feltárás kincseiből. 


Szent László emlékzetete

A tárlat Szent László király életét, alakját és tiszteletét mutatja be, koronázásának 940. évfordulója, valamint szentté avatásának 825. évfordulója alkalmából. 


"Ez vagyok, ez a formám" - Kondor Béla, a grafikus

A Laczkó Dezső Múzeum tisztelettel meghívja Önt "Ez vagyok, ez a formám" Kondor Béla, a grafikus című kiállítás megtekintésére (Veszprém, Erzsébet sétány 1.).


A Tájak Korok Múzeumok Egyesület Veszprémi Klubjának kiállítása

A kiállítás megtekinthető 2017. november 24-ig, hétfő kivételével 10-tól 18 óráig.


Eötvös Károly Megyei Könyvtár

Lélektükör a virágok, tájak ábrázolásának tükrében

Szeretettel meghívják Önt és érdeklődő ismerőseit 2017. november 10-én, pénteken 17 órára az Eötvös Károly Megyei Könyvtár kisgalériájába Kecső Irén kiállításának megnyitójára!


Agóra Veszprém Városi Művelődési Központ

„Nekünk A Világ színes álom" - Színes Álom Alkotókör kiállítása

A NAV veszprémi munkatársaiból alakult alkotókör kiállítása.


Válogatás - Lukács László kiállítása

A kiállítás megtekinthető december 8-ig.

Veszprémi Állatkert

Az Állatkert az év minden napján, szombaton, vasárnap és ünnepnapokon is nyitva tart! Így ősszel is várja a vállalkozó kedvű látogatókat, akiket nem tántorít el a hűvösebb idő sem.

Érdemes azonban az alábbiakat figyelembe venni, ha úgy döntünk, hogy ősszel is felkeressük az Állatkertet:

"Extrém időjárás esetén az Állatkert fenntartja a jogot, hogy ideiglenesen zárva tart. Kérjük, ezen esetekben látogatásuk előtt szíveskedjenek nyitva tartásunkról tájékozódni. Az Állatkertben élő állataink az évszaktól vagy időjárástól függően a külső vagy belső kifutójukban tartózkodhatnak. Az állatházak 20 perccel a pénztárzárást követően kerülnek zárásra. Hűvös, hideg, csapadékos időjárás esetén nem minden állatunk tekinthető meg. Megértésüket köszönjük."


A Városi Művelődési Központ programja

«Novemberben» is folytatódnak a VMK által szervezett programok, többek között «Filmklub» is, amelyekre szeretettel várják az érdeklődőket.


A Francia Klub II. féléves programjai

Az Eötvös Károly Megyei Könyvtár Francia filmklubjának 2017. II. féléves programjai.


Óvodások Hónapja a Megyei Könyvtárban

Szeretettel várnak novemberben minden érdeklődő óvodás csoportot az Eötvös Károly Megyei Könyvtár Gyerekkönyvtárába! 


Csend Napok 2017

A Művészetek Háza Veszprém és az ITTMOST Egyesület szervezésében, rendezésében. 


Olvasópályázat

Murakami Harukiról és könyveiről szóló olvasópályázatra invitálják Önöket!


Előadás-sorozat a reformációról az  Eötvös Károly Megyei Könyvtárban

Időszerűek-e ma is a reformáció nagy felismerései? Az előadásokat Soós Attila bibliaoktató, a Nyitott Szemmel magazin főszerkesztője tartja.

Cím: Veszprém