Programok

ÓVÁROS PIAC- VESZPRÉM, ÓVÁROS TÉR


ÓVÁROS PIAC- VESZPRÉM, ÓVÁROS TÉR (2021.10.31.)

Kéthetente megújuló termelői kínálattal, tematikus programokkal, előadásokkal és közös főzéssel várják a piacra látogatókat, igazi közösségi élménnyé varázsolva a vasárnapi bevásárlást. Bővebben Rövidebben

Nyitvatartás: 8:00 - 14:00

Információ a kereskedőknek:
E-mail: ovarospiac@gmail.com

Október 31. (vasárnap) 8:00-14:00

A piac hangulatához nagyban hozzájárul a zene is, amit október 31-én Zsandár Tamás, WINYL - Wine & Vinyl, kever majd az Óváros téren.


Egészen 1946-ig ez volt a város legnagyobb piaca. Október 31.-étől két hetente, minden vasárnap 8.00-14.00 között, újra rendszeres termelôi és kézmûves piacként kel ez a csodás tér életre. Kéthetente megújuló termelői kínálattal, tematikus programokkal, előadásokkal és közös főzéssel várják a piacra látogatókat, igazi közösségi élménnyé varázsolva a vasárnapi bevásárlást.

Jó hangulat, baráti beszélgetések, közös reggelik és ebédek, tiszta, minőségi és hazai alapanyagok. Bevásárlótáskával vagy kosárral, esetleg vászontáskával. Mindenki másért és máshogy jár piacra, de aki egyszer belekóstol a piac ízébe, az biztosan rákap. Ismerjék meg ezt az életérzést az Óváros téren!

Az árusok mellett már reggelivel, majd ebéddel, mini elôadásokkal is várják a nagyérdemût. Árusnak, kiállítónak még péntekig lehet jelentkezni a ovarospiac@gmail.com címen.

 A program az VEB2023 EKF támogatásával valósul meg.

 

Cím: Veszprém, Óváros tér
Esemény időpontja:2021.10.31.
Szervező neve: Veszprém 2023 Európa Kulturális Fővárosa
Szervező E-mail: info@2023veszprem.hu
Szervező Weboldal: http://2023veszprem.hu