Aktualitások

Óvintézkedések a rendkívüli helyzetben


VESZPRÉMI SZOLGÁLTATÓK A RENDKÍVÜLI HELYZETBEN

A veszprémi vendéglátóhelyek, szállásadók, kulturális intézmények is mindent megtesznek ebben a rendkívüli helyzetben a biztonságos vendégforgalom lebonyolítása érdekében. A bevezetett intézkedésekről az alábbiakban olvashatnak. Bővebben Rövidebben

A Villa Medici Hotel és Étterem és a Nosztalgia Garden Ízkertészet 2020. március 20-tól határozatlan ideig zárva tartanak.

Kérdés esetén az alábbi elérhetőségeken érdeklődhetnek: telefonon a +36 30 327 35 99 vagy +36 30 630 47 50 telefonszámon, írásban a villamedici@villamedici.hu vagy marketing@villamedici.hu e-mail címen.

Kövessék Facebook oldalukat, minden aktuális információt megjelenítenek.

 

A szálloda, az étterem és a wellness központ 2020. március 20-tól határozatlan ideig ZÁRVA TART.

A recepción minden nap 8.00 - 17.00 óra között ügyeletet tartanak, így a felmerült kérdéseket, ajánlatkéréseket, foglalásokat továbbra is kezelni tudják. Telefonon a +36 (88) 579 280 telefonszámon, e-mailben a betekints@betekints.hu címen.

Az Oliva Bisztró március 18-tól határozatlan ideig zárva tart.

A kiadott kormányrendeletet figyelembe véve minden szükséges lépést megteszik a korona vírus terjedésének megakadályozása érdekében.

A recepciókon kézfertőtlenítőt helyeztek el, illetve kiemelten figyelnek a vendégtér naponta többször történő alapos fertőtlenítésére.

Változatlan nyitvatartással várják a Vendégeket.

A kiadott kormányrendeletet figyelembe véve minden szükséges lépést megtesznek a korona vírus terjedésének megakadályozása érdekében.

Az étterem bejáratainál, és a recepción kézfertőtlenítőt helyeztek el, illetve kiemelten figyelnek a vendégtér és az asztalok naponta többször történő alapos fertőtlenítésére.

Március 18-tól szolgáltatásaikat házhozszállítással bővítik.

Minden nap 11:00 és 15:00 óra között várják hívását az alábbi telefonszámokon: 06 88 579 231, 06 30 419 6790.

A kialakult helyzetre való tekintettel a Gizella Hotel és Étterem csapata fokozott biztonsági intézkedéseket tesz az Önök védelme érdekében.

Termeikben távolabb kerültek az asztalok egymástól, illetve a felszolgálók kesztyűváltást tartanak minden kiszolgálást követően. A szállodánkban kihelyezésre kerültek további kézfertőtlenítők, a közösségi helyiségeket, kilincseket óránként fertőtlenítik. Dolgozóik 30 percenként fertőtlenítő kézmosást tartanak.

A legújabb kormányi döntés alapján 03.17-től éttermük 11.00-15.00 óráig tart nyitva és kiszállítást is ez idő alatt tudnak vállalni.
 

Mindent megtesznek a higiénia fenntartásának érdekében a recepción és a reggelizőbe kihelyezett kézfertőtlenítővel, illetve a gyakori és megfelelő tisztítással.

Március 24-től határozatlan ideig zárva tart.

A Hangvilla épülete március 17-től zárva tart.

Újabb intézkedésig nyitva tartanak mindennap 15 óráig és a kiszállítást is megkezdték. 

Menü, torta és sütemény kiszállítása 10-16 óráig!
Rendelés telefonon 30/782-5232
Fizetés bankkártyával is lehetséges a futárnál.

Fenntartójuk rendelkezése értelmében hétfőtől kiállítóhelyeik határozatlan időre becsukják kapuikat. Rendezvényeik és kiállításaik később meghatározandó időpontra tolódnak. Munkatársaik az irodákban továbbra is dolgoznak, amennyiben kérdésük van e-mailen és telefonon bátran keressék Őket. Az építkezésekhez előírt régészeti munkák ügyében kérik telefonon vagy e-mailben vegyék fel a kapcsolatot a honlapukon található elérhetőségeken www.ldm.hu .
Zárva tartásunk ideje alatt is igyekszenek bemutatni gyűjteményünket, múzeumi kulisszatitkaikat Facebook oldalukon, honlapukon.

A magyar kormány 2020. 03. 11-én veszélyhelyzetet rendelt el a COVID-19 koronavírus-járvány miatt.

Ennek következtében a Művészetek Háza Veszprém kiállítóhelyei határozatlan ideig zárva tartanak.
A tervezett események későbbi időpontban kerülnek megrendezésre.

Kérjük, kísérje figyelemmel honlapukat a további tájékoztatásért: www.muveszetekhaza.hu

Március 16-tól április 30-ig a Szaléziánum turisztikai és gasztronómiai működését felfüggesztik.

Március 16-tól április 30-ig a Boldog Gizella Főegyházmegyei Gyűjtemény működését felfüggesztik.

Május 4-től újra nyitva a Veszprémi Állatkert.

Közlemény a nyitással kapcsolatban:

"Az Állatkertünk látogatásához az Önök és valamennyi vendégünk védelmében a kormányhatározatnak megfelelően 2020. május 4-től visszavonásig az alábbi intézkedéseket hoztuk:

- Látogatók számára – egy háztartásban élők kivételével - legalább másfél méter egyéni védőtávolság betartása mind szabad térben, mind zárt térben kötelező.

- Látogatók számára zárt térben (állatházak, ajándékboltok, mosdók stb.) szájat és orrot eltakaró eszköz használata (pl.: maszk, sál, kendő) kötelező.

- A pénztárak, ajándékboltok stb. előtti területen jelzőszalagok kerültek kihelyezésre a védőtávolság kijelölése érdekében. Kérjük ezen védőtávolságok betartására fokozottan ügyelni szíveskedjenek.

- Mosdóinkat, illemhelyeinket rendszeresen fertőtlenítjük. Kérjük ügyeljen a tisztaságra, belépéskor, kilépéskor fordítson fokozott figyelmet az alapos, folyékony szappannal történő kézmosásra. Ha ezen helyiségekben rendellenességet észlel, kérjük haladéktalanul jelezze munkatársainknak.

- Vendéglátó üzlet – így különösen az étterem, büfék – kerthelyiségében vagy teraszán a tartózkodás és a megrendelt étel, illetve ital elfogyasztása megengedett. A vendéglátó üzleten belül – az ott foglalkoztatottak kivételével – tartózkodni tilos. Kivételt képez az elvitelre alkalmas ételek kiadása és szállítása. A vendéglátó üzletben a védőtávolság betartását asztaltársaságonként kell érteni.

- Fizetéskor kérjük lehetőség szerint törekedjen a készpénzmentes fizetési módokra (online jegyvásárlás, bankkártyával történő fizetés stb.). A Kölyök-dzsungel játszóház és az ideiglenes földtörténeti kiállításunk (Dinópark) jelenleg nem látogatható, kérjük szíves megértésüket, hogy látványetetéseink nem kerülnek megtartásra.

- Folyamatosan nyomon követjük a Magyar Kormány és az Operatív törzs rendelkezéseit, melyek alapján látogatási rendünket felülvizsgáljuk, szükség esetén módosítjuk.

Tekintettel az előző hetek járványhelyzet miatti zárva tartásunkra, a korábban megvásárolt éves bérletek, elővételi jegyek, online jegyek, ajándékjegyek érvényességi idejét 49 nappal meghosszabbítottuk." - a Veszprémi Állatkert munkatársai

Nyitva tartás:
Hétköznap 9:00-15:30
Hétvégén 9:00-18:00

A Magyar Kormány és az Operatív Törzs által elrendelt országos veszélyhelyzet értelmében a március 13-i Petőfi bérletes bemutatót és az azt követő előadásokat a veszélyhelyzet feloldásáig, határozatlan ideig nem tudják megtartani. Az előadások pótlására a veszélyhelyzet feloldását követően kerülhet sor.

Az Önök számára fontos jegyirodai és jegypénztári szolgáltatásukat online, mail- és telefonkapcsolatokkal oldják meg! Bármilyen kérdésük van, keressék a munkatársakat a jegyiroda@petofiszinhaz.hu címen és a 20/772-8200-as telefonszámon-

Folyamatosan figyelemmel követi a színház a vonatkozó kormányrendeleteket, teljes körűen betartva az óvintézkedéseket és a vonatkozó higiéniai előírásokat. A tiltó intézkedések feloldását követően a legrövidebb időn belül megszervezik a bérletes és bérletszünetes előadások pótlásának rendjét, és azt a látogatók tudomására hozzák. Arra kérik a vendégeket, hogy folyamatosan kövessék Facebook oldalukat és honlapukat, ahol igyekeznek teljes körű tájékoztatást adni.

2020. április 15-ig tervezett előadásaikat nem tudja megtartani a színház. Minden esetleges változásról időben tájékoztatnak mindenkit.

A Hangvilla épülete 2020. március 17-től zárva tart, így a Pannon Várszínház jegypénztára sem üzemel.

A koronavírus-fertőzés (COVID-19) elleni védekezés jegyében, igazodva az Operatív Törzs és Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata intézkedéseihez és javaslataihoz, az Eötvös Károly Megyei Könyvtár 2020. március 16-tól kezdve bizonytalan ideig korlátozza alapszolgáltatásait és nem fogad látogatókat.
A kikölcsönzött könyvek határideje a további döntésig automatikusan meghosszabbodik.

2020. március 17-től az Agóra Veszprém Kulturális Központ határozatlan ideig zárva tart. Az Agóra összes programját törlik vagy későbbre halasztják. Csoportokat, érdeklődőket nem fogadnak. További intézkedésig kérik, kísérjék figyelemmel honlapukat és Facebook oldalukat.

A Magyar Kézilabda Szövetség Elnöksége 2020. március 14-én 0:00 órai hatállyal a COVID-19 koronavírus megjelenésének és terjedésének megelőzése érdekében, a Magyar Kormány 40/2020. (III. 11.) számú Kormányrendeletére is figyelemmel – további intézkedésig – valamennyi, a Magyar Kézilabda Szövetség és a megyei kézilabda-szövetségek által kiírt bajnokság és kupasorozat mérkőzéseit felfüggesztette.

A szurkolói boltuk határozatlan ideig zárva tart. Rendeléseket továbbra is felvesznek a handballveszpremshop.hu oldalon.

 A Veszprém, Vörösmarty tér 4/B szám alatti iroda 2020. március 16-ától határozatlan ideig zárva tart. Ez idő alatt kollégáik lakhelyükről végzik munkájukat. Telefonon és e-mailben tehát továbbra is rendelkezésre állnak a szokásos elérhetőségeinken

A kialakult járványügyi helyzetre tekintettel ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a Tourinform Veszprém 2020. március 16-ától határozatlan ideig zárva tart.

Irodánkban átmenetileg csak jegyvisszaváltás zajlik. Ez irányú igényükkel a vásárlást igazoló blokk és a jegy/ek birtokában kérjük, hívja a +36 20 404-4044 számot, ahol a visszaváltás menetéről tájékoztatjuk.

A zárva tartás ideje alatt kollégáink telefonon és e-mailben továbbra is rendelkezésre állnak a szokásos elérhetőségeken (info@veszpreminfo.hu).

Cím: Veszprém