Programok

Péterfy Bori & Love Band - Hangvilla Multifunkcionális Közösségi Tér


Péterfy Bori & Love Band - Hangvilla Multifunkcionális Közösségi Tér (2021.11.12.)

Péterfy Bori & Love Band koncert a Hangvillában november 12-én 19:00 órától. Bővebben Rövidebben

Időpont: 2021. november 12. (péntek) 19:00-től
Helyszín: Hangvilla Multifunkcionális Közösségi Tér (Veszprém, Brusznyai u. 2.)


Péterfy Bori énekesnő-színésznő pályafutása a kilencvenes évek elején kezdődött Budapesten, ahol a virágkorát élő alternatív színházi közeg aktív szereplője, később pedig a Nemzeti Színház tagja volt. Zenei karrierje a Tövisházi Ambrus zeneszerző-zenekarvezető által kitalált Péterfy Bori & Love Band-el indult el, 2007-ben, a Hajolj bele a hajamba című dallal, amely egyszerre országos ismertséget szerzett Borinak és a zenekarnak. Sanzonokból, alternatív rockból, és színes, pszichedelikus popból összeszőtt első albumuk felhelyezte a magyar zene térképére a Love Band-et, amely – Bori terhessége miatti rövid szünetet kivéve – folyamatosan turnézik.

Tízéves jubileumi Bori X című albumuk formabontó módon egy ingyenesen letölthető telefonos játék-app formájában jelent meg. Legutolsó, 2020 nyarán megjelent Szikra című lemezük pedig a pandémia első hullámának élményeit és az abból való kiszabadulást dolgozza fel. A működésének eddigi tizenegy éve alatt összesen hét stúdióalbumot megjelentető zenekar rendszeresen járja az országot. Klubokban, ülős színháztermekben és fesztiválokon egyaránt vidám, energizáló koncertekre számíthatnak tőlük.

Az esemény védettségi igazolvány nélkül látogatható.

"Felhívjuk tisztelt közönségünk figyelmét, hogy az eseményre történő belépés szabályai továbbra is változhatnak a kormányzati intézkedések hatására. Kérjük, jegyvásárláskor vegyék figyelembe, hogy a rendezvények látogatásának szabályai a jegyvásárlás és a rendezvény időpontja között is megváltozhatnak!"

Jegyár: 4.300 Ft / 4.900 Ft / 5.500 Ft 
Jegyvásárlás: hangvilla.jegy.hu/program/peterfy-bori-love-band-127642

Cím: 8200 Veszprém, Brusznyai u. 2.
Esemény időpontja:2021.11.12.
Szervező neve: Historia Hangvilla Étterem, Kávézó és Rendezvényközpont
Szervező címe: 8200 Veszprém, Brusznyai u. 2.
Szervező tel.: +36 88 889 185
Szervező E-mail: info@historiahangvilla.hu
Szervező Weboldal: http://www.historiahangvilla.hu