Programok

Pop, swing & soul: Falusi Mariann, Szűcs Gabi, Váczi Eszter


ELHALASZTVA - Pop, swing & soul: Falusi Mariann, Szűcs Gabi, Váczi Eszter (2020.03.12.)

A koncert elmarad, a Hangvillában vásárolt jegyeket a Veszprémi Programiroda jegypénztárában visszaváltják, az online vásároltak árát az Interticket automatikusan visszatéríti. A produkció új időpontjáról a honlapon tudnak majd a vendégek tájékozódni. Bővebben Rövidebben

ELHALASZTVA

Időpont: 2020. március 12., csütörtök 19:00
Helyszín: Hangvilla Multifunkcionális Közösségi Tér (Veszprém, Brusznyai u. 2.)

Három egyedülálló, különleges előadó:
Falusi Mariann, Szűcs Gabi és Váczi Eszter

Három szín, három világ a könnyűzenei élet különböző területeiről. A három énekesnőt több szál is köti egymáshoz: a műfajok közötti utazás, a zenei kalandozások, amelyek végigkísérték pályájukat, az egyedi hangszín, amely az évek folyamán védjegyükké vált.
Legfőképp pedig a közös zenei alap, a jazz, melyből zenei pályájukon elindultak. Ezt az örökséget nem feledve, az évek folyamán kitágították zenei határaikat, meghódítottak új stílusokat, melyekben figyelemre méltót alkottak és népszerűek lettek. Mindhárman sok műfajban mozognak, a poptól a soulon át egészen a jazzig.
Ezen az izgalmas, sokszínű koncerten a számukra legkedvesebb dalokat éneklik duóban és trióban is, egymás dalait is „megkóstolják”, közös utazásra hívják a hallgatóságot. Előadásukban kiteljesednek és megsokszorozódnak a zenei dimenziók, a többféle stílus és hangzás mégis egységet alkot a show mozgalmas, zeneileg fordulatos műsorában.
A három énekesnőt hét tagú zenekar kíséri, külön fúvós szekcióval. Amolyan gálakoncert ez a produkció, ahol a nőiséget ünnepeli a három díva: három karakterben és három stílusban, egyenként és közösen. Nagyszerű szórakozást és látványt, örömzenét ígér az est.

Jegyek vásárolhatók a Tourinform Veszprémben (Óváros tér 2.).

Cím: 8200 Veszprém, Brusznyai u. 2.
E-mail: program@veszpremiprogramiroda.hu
Telefonszám: +36 88 889 180
Esemény időpontja:2020.03.12.
Szervező neve: Veszprémi Programiroda Kft.
Szervező címe: 8200 Veszprém, Óváros tér 9.
Szervező tel.: +36 88 889 180
Szervező E-mail: program@veszpremiprogramiroda.hu