Aktualitások

RAJZPÁLYÁZAT


RAJZPÁLYÁZAT

Az Agóra Veszprém Kulturális Központ rajzpályázatot hirdet alsó és felső tagozatos diákoknak "EKF, ahogy én szeretném..." címmel! Bővebben Rövidebben

Rajzold le, hogyan képzeled el a 2023-as évet, mi valósuljon meg szerinted az Európa Kulturális Fővárosa projekt kapcsán és küldd el az Agóra Veszprém Kulturális Központnak!

Beküldési határidő: folyamatos

Ha elkészült az alkotásod, fényképezd le és kérd meg a szüleidet, hogy küldjék el az Agóra Veszprémnek az alábbi e-mail címre: ambrusanett@agoraveszprem.hu

 

Kedves Gyerekek!

Engedjétek szabadon a fantáziátokat, rajzoljatok, fessetek, mutassátok meg, hogy Ti milyennek képzelitek Veszprémet az EKF évében.
Kérik a szülőket, hogy az e-mailben tüntessék fel gyermekük nevét, életkorát, iskoláját valamint az alkotások címét.
A hozzájuk beérkező rajzok mindegyikét bemutatják facebook oldalukon, ahol minden esetben feltüntetésre kerül az alkotó neve, életkora és iskolája, valamint a mű címe is.
A pályázatra való jelentkezéssel (e-mail küldésével) a pályázó gyerekek szülei, elfogadják és hozzájárulnak, gyermekük fent említett (név, életkor, iskola neve) személyes adatainak a kezeléséhez, tárolásához és az Agóra Veszprém elektronikus felületein való nyilvános megjelenéséhez. Az Agóra Veszprém a beküldő adatait bizalmasan kezeli, harmadik fél számára nem adja ki.


További részletekről érdeklődni Ambrus Anettnél lehet az ambrusanett@agoraveszprem.hu e-mail címen.

Cím: 8200 Veszprém, Táborállás park 1.